,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Sabancı Üniversitesi açık eğitimlere başlıyor

Sabancı Üniversitesi açık eğitimlere başlıyor
Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU, birikimlerini ve tecrübelerini daha geniş kitleler ile paylaşmak, sürekli gelişime inanan profesyonellere güvenilir bir destek sağlamak amacıyla genel katılıma açık eğitim programlarına başlıyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU, birikimlerini ve tecrübelerini daha geniş kitleler ile paylaşmak, sürekli gelişime inanan profesyonellere güvenilir bir destek sağlamak amacıyla genel katılıma açık eğitim programlarına başlıyor. 

 

Genel katılıma açık programlarında Sabancı Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra en güncel araştırmalara ve trendlere hakim, akademik ve profesyonel dünyadan gelen konu uzmanları eğitim verecek. Eğitimlerde alanlarında uzman kişiler ile katılımcıları buluşturarak “bilgi”nin pratik iş süreçlerine yansıtılmasında verimli bir öğrenme platformu oluşturmak amaçlanıyor. Eğitimler sırasında öğrenmeyi pekiştirmek için, vaka çalışmaları, hazırlık çalışmaları, ödevler, forumlar, simülasyonlar, grup çalışmaları, rol play’ler vb gibi çeşitli öğrenme araçları kullanılıyor.

 

Eğitim programının ilki 5-6 Kasım 2016 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yusuf Soner’in “Sistematik Satış” modülü ile başlayacak. Ardından sırasıyla; 19 Kasım 2016 - 18 Mart 2017 tarihleri arasında Ömer Uzun’un “İşte Liderlik Gelişim Programı”; 24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Dr. Yusuf Soner ve Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu’nun “İhracata Stratejik Bakış: Devlet Teşviklerinden Nasıl Yararlanabilirim?”; 25-27 Kasım 2016 tarihleri arasında tipoloji uzmanı, eğitmen, yazar Ethem Kocabaş ve Hece Özyaman tarafından verilen “İletişim Zekası”; 26 Kasım – 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Dr. Yusuf Soner, Game Solution Türkiye Operasyon Müdürü Cenk Enhoş ve Dr. Murat Buket’in birlikte yer aldıkları“Bütünsel İşletme Yönetimi ve Finansal Etkileri”; 1-2 Aralık 2016 tarihlerindeVongolo Danışmanlık’ın kurucusu ve ‘Anticipate’ kitabının yazarı Rob De Jongtarafından verilecek “Visionary Leadership”; 2-3 Aralık 2016 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi Pazarlama Programları Koordinatörü ve Kıdemli Gelişim Uzmanı Pınar Elmasoğlu’nun “Stratejik Marka Yönetimi”, 7 Aralık 2016tarihinde Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi, Veri Analitiği Yüksek Lisans Programı Direktörü ve Veri Analitiği Mükemmeliyet Merkezi Eş Direktörü H. Sait Ölmez’in “Rekabette Kazanmak için Veri Analitiği ve “Big Data”” ve 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Nyonrode Üniversitesi Stratejik Liderlik Öğretim Üyesi ve Nyonrode Üniversitesi Strateji Merkezi Eş Direktörü Prof. Dr. Bob De Wit’in“Strategic Leadership” programı gerçekleşecek.

 

Eğitimler İstanbul’da Hilton ParkSA, Point Hotel Barbaros ve Sicimoğlu Yalısı’ndagerçekleşecek. “İhracata Stratejik Bakış: Devlet Teşviklerinden Nasıl Yararlanabilirim?” başlıklı eğitim ise Samsun Anemon Otel’de düzenleniyor.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55