,
  • BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

Nehirden Denize Özgür Filistin Futbol Turnuvası

Nehirden Denize Özgür Filistin Futbol Turnuvası
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden Eğitim Bir Sen geleneksel hale getirdiği turnuvalara “Nehirden Denize Özgür Filistin” temasıyla başladı.

Eğitim Bir Sen Başkanı Şehmuz Önlü: “Siyonist işgalin baskı ve zulüm politikasında ısrarcı olduğu bir dönemde, Filistin halkını soykırımdan korumak için uluslararası toplum ile ilgili uluslararası kurumlar aracılığıyla derhal müdahale etmesi gerektiğini ifade ederken hayatın da bir şekilde devam ettiğini belirterek futbol turnuvasına katılan tüm  takımlara başarılar diledi.”

Önlü konuşmasının devamında: ““Sosyal ve kültürel hayata önem veriyoruz. Yapılan spor faaliyetinin kurum personellerini bir araya getirmek için iyi bir fırsattır. 35 okuldan 320 eğitimcimizin katıldığı bu turnuva okullarda memnuniyet ile karşılanmıştır. Eğitim Bir-Sen camiası olarak üyelerimiz arasında mükemmel bir uyum, kardeşlik duygusu hep en üst seviyededir, inşallah hep öyle kalacaktır.

Bu uyumu, bu birlikteliği biraz daha artırmak, hafta içi yoğun mesainin ardından, hem sağlıklı kalabilmek hem de stres atma adına böyle bir turnuva tertip ettik. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, centilmence hak edenin kazanacağı bir turnuva olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

ÖNLÜ: Üyelerin isteği üzerine sene içerisinde sekiz ülkeyi kapsayan Balkan Turu yaptıklarını sömestr tatilinde ise Umre ziyareti gerçekleştirdiklerini yurtiçi ve yurtdışı programlarının devam edeceğini ifade etti. Her ay sendika binasında ilim toplantılarına devam ettiklerini; üyelerinin yetkinliklerini artırmak için düzenli alarak Mehmet Akif İnan Vakfıyla Batman Şubesi olarak ortaklaşa yapılan yüzyüze ve  online eğitimlere devam edeceklerini; sendika binasının adeta bir eğitim yuvası gibi öğretmenlere yönelik aktivitelerin yapıldığını yer haline gelmesinin ve üyeler tarafından ilgi gösterilmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Önümüzdeki süreçte Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç turnuvalarının da yapılacağını ilan eden Başkan Önlü katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.

nehirden-denize-ozgur-filistin-futbol-turnuvasi.jpg

nehirden-denize-ozgur-filistin-futbol-turnuvasi-001.jpg

nehirden-denize-ozgur-filistin-futbol-turnuvasi-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55