,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 21 °C

Ak Parti Siyaset Akademisi’nde sertifikalar verildi

Ak Parti Siyaset Akademisi’nde sertifikalar verildi
AK Parti Batman Siyaset Akademisi 17. Dönem 'Büyük Güç Türkiye' Eğitim Programı düzenlenen sınavda ilk ona girenlere sertifikaları verildi.

Ak Parti ARGE Başkanlığı organizasyonunda yapılan AK Parti Batman Siyaset Akademisi 17. Dönem 'Büyük Güç Türkiye' eğitim programı 8 Ekim ve 4 aralık 2016 tarihleri arasında 9 haftalık eğitimlerin ardından düzenlenen sınavla sona erdi.

Bir süre önce sınav sonucunda birinci olan katılımcı Ziyaulhak Yamaç’ın sertifikasını Başbakan Binali Yıldırım tarafından verildi. İlk ona giren diğer katılımcıların sertifikasını ise Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve parti yöneticileri tarafından verildi.

ak-parti-siyaset-akademisi.jpgAk Parti Batman İl Başkanlığı binasında düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar'ın yanı sıra, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılım sağlayan katılımcılar yer aldı.

17. Dönem 'Büyük Güç Türkiye' Eğitim Programı sertifika töreni sonunda program hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Uçar, “Siyaset Akademisi Programı toplumsal sorunları tamamlayıp, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler geliştirmek ve bunu toplumdan uzak bir şekilde değil, toplumun içerisinde yer alan kişiler, kurumlar ve diğer aktörlerle birlikte yapmayı hedefleyen bir program olmuştur.” dedi.

Uçar devamla, “Geniş kapsamlı faaliyetlerimizden olan “Siyaset Akademisi’nin” seçmenin partimizle bağını kuvvetlendiren siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artıran yönü vardır. Ayrıca katılımcıların siyasal, tarih, ekonomi ve dış politika gibi alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirmesine öncülük etmiştir. Siyaset Akademisi bu eğitim faaliyetlerini teşkilatlarımız aracılığıyla bütün Türkiye’ye yayıyor. Siyaset Akademisi her hangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenmek üst bireyler olarak kazandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmemiz adına kendine bir görev edinmiştir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55