,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz
Yerel seçimlerde kendilerine halka teşekkür eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, hiç vakit kaybetmeden halka hizmet etmek ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

31 Mart 2024 Mahalli İdariler yerel seçimlerini geride bıraktıklarını belirten Şahin, ülkenin tümünde parti adına kendi logolarıyla seçimlere katıldıklarını söyledi.

HÜDA PAR olarak amaçlarının belediyeleri kazanıp 'Hür Belediyecilik' anlayışını halka göstermek olduğunu vurgulayan Şahin, "Amacımız bir belediyede hizmetler dürüstçe ve hakkaniyet üzerine nasıl yapılır diye örneğini göstermekti. Halkımız Türkiye'de ve Batman'da aldığımız oyları bizlere teslim etti. Bu anlamda bize oy veren ve vermeyen tüm seçmenimize ve halkımıza teşekkür ederiz." dedi.

"Kadrolarımız çok iyi bir seçim örneği gösterdi"

Batman'da sürdürdükleri seçim kampanyasında adayları Serkan Ramanlı ve kadrolarının performansının sahada çok iyi bir seçim örneğini göstermekle neredeyse tüm Türkiye'nin dikkatini çektiğini vurgulayan Şahin, "Bu anlamda da başta adayımız Serkan Ramanlı'ya teşkilatımıza ve kadrolarımıza da teşekkür ediyoruz. Batman'da elimizde olan belde belediyesini tekrar kendi partimizin logosuyla kazanmış olduk." diye konuştu.

"Seçimi kazanan tüm adayları tebrik ediyorum"

Batman'da oylarını yaklaşık 3 kat artırarak ikinci parti konumuna yükseldiklerini aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Bu da partimiz üzerinde oluşturulan algıların yıkıldığını göstermiştir. HÜDA PAR olarak inanç, kültür, dil ve hizmet anlayışımıza karşı halkımızın teveccüh gösterdiğini gördük. İnşallah bugünden sonrada hiç vakit kaybetmeden parlamentoda olan 4 vekilimizle halkımıza hizmet göstermeye ve halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. Bu anlamda partimizin de kurumlarımızın da telefon numaralarının halkımıza açık olduğunu ifade etmek isterim. Mahalli İdareler Seçiminde kazanan bütün adayları tebrik ediyor, ülkemize, memleketimize ve Batman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere destek vermiş, vermemiş bütün seçmene ve halkımıza teşekkür ediyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55