,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 18 °C

Türkiye genelinde hava tahminleri

Türkiye genelinde hava tahminleri
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, bazı bölgelerin ise kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre: 

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu, Tokat ve Kayseri çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte gece saatlerinden sonra güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

BİLECİK °C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu

BURSA °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

ISTANBUL °C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 6°C

Az bulutlu

DENİZLİ °C, 13°C

Az bulutlu

IZMIR °C, 13°C

Az bulutlu

MUĞLA °C, 11°C

Az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 16°C

Az bulutlu

BURDUR °C, 10°C

Az bulutlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece saatlerinden sonra yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 4°C

Parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

KAYSERİ °C, 0°C

Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

KONYA °C, 2°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BARTIN °C, 4°C

Çok bulutlu

BOLU °C, 5°C

Parçalı bulutlu

SİNOP °C, 5°C

Çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 5°C

Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ÇORUM °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu

ORDU °C, 4°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı

SAMSUN °C, 4°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı

TRABZON °C, 3°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM °C, -7°C

Parçalı ve çok bulutlu

IĞDIR °C, -5°C

Parçalı ve çok bulutlu

ŞIRNAK °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN °C, 5°C

Parçalı bulutlu

BATMAN °C, 4°C

Parçalı bulutlu

DIYARBAKIR °C, 5°C

Parçalı bulutlu

GAZİANTEP °C, 7°C

Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı; Rüzgar; Batı Karadeniz'de doğu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, doğusu 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, kar yağışı anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu,Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m , Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), ilk saatler güneyi 6 (50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55