,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 14 °C

Sanat İstanbul'da “Çayın Tadı” ile hayat buldu

Sanat İstanbul'da “Çayın Tadı” ile hayat buldu
15. İstanbul Bienali "İyi Bir Komşu" başlığı altında, Nine Dragon Heads ise TASTE of TEA "Çayın Tadı" başlığı üzerinden insanı düşünmeye yönelten etkinlikler gerçekleştirdi.

Uluslararası sanat projeleri ile dünya sanatı içinde önemli bir yere sahip olan Nine Dragon Heads, “TASTE of TEA” "Çayın Tadı" isimli bir sergiyle İstanbul'daydı. 14 Eylül'de Haydarpaşa Garı’nda açılışı gerçekleştirilen sergi, sanatçı performansları, açık hava atölyeleri ve konferanslarıyla desteklendi. 4 Ekim’e kadar Haydarpaşa Garında devam eden serginin yanı sıra, Sirkeci Garında sanatçı performansları ve Piramid Sanat Merkezi’nde yapılan konferansa gösterilen ilgi de çok büyüktü.

Proje, Sanat Direktörü Park Byoung Uk, küratörler Magda Guruli ve Denizhan Özer tarafından, 13 ülkeden 30 sanatçının katılımıyla hayata geçirildi. Projede Türkiye'yi temsilen 4 sanatçı yer aldı: Bedri Baykam'la, Seren Ceren Asyalı, Aslı Özok, Denizhan Özer.

“TASTE of TEA” bir çağdaş sanat projesi olarak, enstalasyon, video, heykel, fotoğraf ve performanslar aracılığıyla insana kendini sorgulatma amacındaydı.

İstanbul’lu sanatseverler, 4 Ekim’e kadar Haydarpaşa tren Garı’ndaki sergiyi ziyaret edebilecekler…

***************************************************************************

Taste of Tea (Çayın Tadı)

 

15. İstanbul Bienali paralel etkinlik programı

Haydarpaşa Garı, Sirkeci Garı, Piramid Sanat

14 Eylül - 4 Ekim 2017

Direktör:

Park Byong Uk

 

Küratörler:

Magda Gruli (Gürcistan), Denizhan Özer (Türkiye)

 

Sanatçılar:

Ali Bramwel (Yeni Zellanda), Alois Schield (Avusturya), Antti Tenetz (Hollanda), Aslı Özok (Türkiye), Bedri Baykam (Türkiye), Christophe Doucet (Fransa), Daniela de Maddalena (İsviçre), Denizhan Özer (Türkiye), Enrique Munoz Garcia (Şili), Eun su Lim (Kore), Gabriel Adams (Amerika), Gordana Andjelic Galic (Bosna Hersek), Harold de Bree (Hollanda), İliko Zautashvili (Gürcistan), IMPULSE - Kam Yeonhee, Seuk, Cha Yeongwon (Kore), Jessy Theo Rahman (Hollanda), Kazunori Kitazava (Japonya), Kelli Sharp (Avustralya), Kim Jaenam (Kore), Kim Jaikwan (Kore), Lee Leenam (Kore), Light House - Moon Sangwook, Yoon Hyunseob,Jang Wongyu (Kore), Pang Hyosung (Kore), Serdal Kesgin (Türkiye), Seren Ceren Asyalı (Türkiye), Shin Yonggu (Kore), Sim Jea Bun (Kore), Suh Yoonhee (Kore), Susanne Muller (İsviçre), Yoo Jounghye (Kore)

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55