,
  • BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 26 °C

“Halkımızın teveccühü engellemelere en güzel cevaptır”

“Halkımızın teveccühü engellemelere en güzel cevaptır”
HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı ve Besni ilçelerini ziyaret etti.

Gölbaşı ve Besni ilçelerini ziyaret eden HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayları, halkın HÜDA PAR’ a olan teveccühünün, engellemelere karşı gösterilmiş en güzel cevap olduğunu söylediler.

Milletvekili adayları Mustafa Yetiş, Bilal Demir ve İbrahim Üstün’ü samimi bir şekilde karşılayan vatandaşlar ilkeli duruşu ve insanlığa olan hizmetlerinden dolayı HÜDA PAR’ı da tebrik etti.

 “Sadece seçim zamanlarında esnafı ziyaret emiyoruz”

İlçe ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Bilal Demir, “Halkımızın bize olan teveccühünü gördükçe parti çalışmalarımızı hazmedemeyenlerin neden böyle hukuksuz ve çirkin girişimlerde bulunduğunu daha iyi anlıyoruz. Bizler esnaf kardeşlerimizi sadece seçim zamanlarında ziyaret etmiyoruz. Bir seneyi geçkin bir zamandır düzenli bir şekilde esnaf kardeşlerimizi ve bu aziz halkımızı ziyaret ediyoruz. Onların dertlerini dinleyip sıkıntılarını gündeme taşımaya çalışıyoruz. Bununla birlikte tavsiye ve önerileri varsa onları da önemseyip not alıyoruz. İşte tüm bu çalışmalarımızdan dolayı ve insanlığa bakış acımızın son derece İslami ve insani olması, toplumun herhangi bir kesimini herhangi bir şekilde ötekileştirecek söylem ve eylemlerden şiddet ile kaçınmamızdan dolayı halkımız da samimi bir şekilde bize yaklaşmakta ve destek vermekte olduğunu görüyoruz.” diye konuştu.

“Belediye Başkanı hizmet makamını zulüm makamı olarak kullanmıştır”

“Bizler seçimlere, mevki ve makamlara gelmek için değil halkımıza hizmet edebilme adına giriyoruz.” diyen Demir sözlerine şöyle devam etti:

“Çünkü memuriyet bir hizmetkârlıktır. Zulüm ve tahakküm aleti olmamalıdır. Seçim çalışmaları kapsamında açtığımız seçim standına halkımızın bize olan teveccühünü hazmedemeyen Adıyaman Belediye Başkanı, hizmet makamını zulüm makamı olarak kullanmıştır. Bu bağlamda standımızı kaldırarak bizim halkımız ile olan irtibatımızı koparmaya çalışan bu zihniyeti bizler de halkımızın takdirine havale ediyoruz. Bu necip halkımız gerekli cevabı özgür iradesini HÜDA PAR’dan yana kullanarak vermiş olacaktır.”

“Adalet her hak sahibinin hakkını almasıdır”

24 Haziran seçimlerine hür kadrolar ile hazırlanan il teşkilatının halkın huzur, barış ve güvenin teminatı olacağını dile getiren Demir, “Bizler HÜDA PAR olarak; her zaman kardeşliği esas almışız. ‘Önce insan öncelik adalet’ dememizin temelinde tüm insanların yaratılış itibari ile kardeş olması ve insani hak ve hukuklar noktasında bir tarağın dişleri gibi eşit olmasıdır. Hak haktır, büyüğe küçüğe bakılmaz. Adalet ise her hak sahibinin, hakkının tamamını almasıdır. Bunun teminatı da inşallah hür kadrolar olacaktır. Her hak sahibi yaratılış itibari ile hak ettiği tüm haklarına hür kadrolar ile kavuşacaktır. Bu anlamda hak ve adalet yolundaki bu çalışmamızda tüm halkımızı HÜDA PAR’a oy vermeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55