,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C

Vali Güzeloğlu: Muhtarlar kamu hizmetinde bizimle birlikte olacak

Vali Güzeloğlu: Muhtarlar kamu hizmetinde bizimle birlikte olacak
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez Bağlar ilçesinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya 48 mahalle muhtarı katıldı.

Muhtarlara hitap eden Vali Güzeloğlu, “Benim 16 yıllık valilik hayatımda ve ondan önceki kaymakamlık hayatımda muhtar arkadaşlarımız en yakın mesai arkadaşlarımız oldu. Hem güvenlik hem de birlikte insanımıza hizmet verdiğimiz, çok güzel hizmetler yaptığımız arkadaşlarımız oldu. Bütün illerde bu sorumluluğu muhtarlarımıza paylaşırken Diyarbakır’ımızda da gelir gelmez bu kararlılığımızı bütün çalışma arkadaşlarımıza paylaştık.” dedi.

Vali Güzeloğlu şunları kaydetti: “Özellikle muhtarlarımızın sadece şahsi olarak ve birey olarak değil, temsil ettiği mahalleler olarak da değerlendirilmelerinin, yani sizlerin kamu kurumlarıyla ilişkilerinizde, başvurduğunuzda doğrudan kurum yetkilileri tarafından o mahalle adına orada sorunu dile getiren, öncelikle dinlenilmesi gereken ve şüphesiz dile getirdiğiniz sorunların çözümlenmesi için hemen katkı verilmesi gereken bir konumda değerlendirilmesini istedik.  Bu konuda bir genelgemiz var, yayınlandı. İlçe kaymakamlıklarımıza da gönderdik. Bütün kamu kurumlarımıza gönderdik. Muhtar arkadaşlarımız bugün artık yönetimimizin bir parçası olarak Diyarbakır’ımıza inşallah kamu hizmetinde bizimle birlikte olacaklar.”

Güzeloğlu, hizmet noktasında çok yılların kaybedildiğini ve bunların telafi edilmesi gerektiğini belirterek, “Yapılacak yatırımların bildirilmesi, planlanacak yatırımların sizinle istişare edilmesi ve şüphesiz meselelerin çözülmesinde ortak bir işbirliği gerçekleştirilmesi de hedefimiz olacak. Bu karşılıklı işbirliği, güç birliği ama en önemlisi gönül birliği de bugüne kadar birikmiş ihmal edilmiş, göz ardı edilmiş meselelerin çözümüne de katkı sağlayacaktır. Amacımız bir an önce geride kaybettiğimiz yılların, ziyan edilen zamanların ve kaynakların telafisini yapmak bir an önce insanımıza en yüksek düzeyde en üst ölçekte bir hizmet sunmak. İnancımızda iki günü bir olan ziyandadır. Çok ziyan ettiğimiz bırakın günleri yıllarımız var. Eğitimden sağlığa, kültürden spora, fiziksel altyapıdan sosyal üst yapıya kadar.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55