,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Mardinlilerden 3 dilde bayram mesajı

Mardinlilerden 3 dilde bayram mesajı
Mardin’de vatandaşlar, Ramazan Bayramı ile ilgili mesajlarını Türkçe, Kürtçe, Arapça olarak Ramazan Bayramı’nın huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

​Dinlerin, dillerin ve kültürlerin şehri Mardin'de vatandaşlar; Türkçe, Kürtçe ve Arapça dillerinde Ramazan Bayramı’nın huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Tarihi ve mimari dokusuyla açık hava müzesi görünümünde olan, inanç ve kültür turizminin önemli merkezleri arasında yer alan 'Gündüz seyranlık, gece gerdanlık' olarak nitelendirilen Mardin’de vatandaşlar, Ramazan Bayramı ile ilgili mesajlarını 3 dilde (Türkçe, Kürtçe, Arapça,) İLKHA aracılığıyla yaptılar.

Hacı Yaşar Ariker: İçimiz yanıyor ne olacak. Allah bu bayramı ümmeti Muhammed’in kurtuluşuna vesilesi kılsın. Allah Ümmeti Muhammed’in arasına birlik, beraberlik koysun, yeniden kardeşliğimizi pekiştirsin, tek kuvvet, tek yumruk etsin inşallah. Allah bütün Ümmeti Muhammed'in Ramazan Bayramı'nı kabul etsin nice nice sağlıklı bayramlar nasip etsin inşallah.

Hüsnü Boraş: Akrabalarımızı, büyüklerimizi, aşiretimizi ve dostlarımızı ziyaret edeceğiz. Birbirleriyle konuşmayan varsa onları barıştıracağız.

Bünyamin Akdoğan: Bütün Müslüman kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Ahmet Sayge: Rabbimizin bize verdiği 30 günlük orucun ardından Elhamdülillah bayrama ulaştık. Mutluyuz sevinçliyiz. Rabbim sadece bizlere değil; tüm İslam âlemine bayramı yaşatmayı nasip etsin. Çok güzel bir bayram geçirmek dileğiyle hayırlı bayramlar.

Abdullah Tatlıdede: Bugün büyüklerimizin ellerini öpmeye gideceğiz ondan sona çocuklara bayramlık vereceğiz bizler misafirliğe gideceğiz misafirler bize gelecek. Mezarlığa gideceğiz. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun.

İsmail Sincar: Mübarek Ramazan ayını bitirip bayrama ulaştık. Ramazan Bayramı hem bize hem ümmeti Muhammed’e hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum. 

Şeyhmus Sayge: Ramazan bayramımızı en içten dileklerimle tüm İslam âlemine, vatanımıza, milletimize, kardeşlerimize özellikle Müslümanlara Cenabı Allah’tan hayırlar getirmesini temenni ederim.

Nurşin Sayge: Bütün Müslümanların bayramı kutlu olsun, iyi bayramlar.

Abdüssemat Yıldız: Bayramınız mübarek olsun. Allah Müslümanlara ve tüm dünyaya hayırlara vesile kılsın. Müslümanlardan temennimiz herkesin birlik olması tefrikayı bıraksınlar kâfirler karşısında birlik olsunlar. Allah hepimiz hidayet etsin.

Muhammed Fıstıkçıoğlu: Hayırlısı ile Ramazan ayını bitirip bayrama ulaştık. Bayram, tüm ümmeti Muhammed’e hayırlar getirsin.

Abdullah Kavan (HÜDAPAR Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcısı): Öncelikle geçirmiş olduğumuz Mübarek Ramazan ayının bunda kılınan ibadetlerin, zikirlerin oruçların ve bütün Müslümanların etmiş olduğu duaların Allah tarafından kabul edilmesi ve İslam ümmetinin birliğine vesile olmasını temenni ediyoruz. Ulaştığımız bu Ramazan Bayramı’nda bütün İslam ümmetinin özellikle ezilmişlerin yokluk içerisinde yaşayanların durumlarının düzelmesi adına temennimiz Allah’tan bu bayramın buna vesile olmasını ve bu vesileyle tüm ümmetin bayramını içten kutluyoruz. Ramazan bayramınız Mübarek olsun.

İbrahim Bahadur (Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı): Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan bayramı tüm mümin ve Müslümanlara tüm insanlığa hayırlara vesile olsun. Rabbimizden dileğimiz bu mübarek ramazan bayramının dünyanın 4 bir tarafında zulüm altında olan savaş içinde olan Müslümanların bu savaştan bu zulümden kurtulup sahili selamete ulaşmasına vesile olmasıdır. Halkımız içinde huzur ve selamete vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Tüm halkımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz Ramazan bayramınız mübarek olsun. (İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55