,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.151
  • Dolar 32.3314
  • Euro 35.1904
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Kızları yıllardır kayıp olan aile HÜDA PAR’ı ziyaret etti

Kızları yıllardır kayıp olan aile HÜDA PAR’ı ziyaret etti
2008 yılında bir akrabasının evine giderken kaçırılan Gül Gonca Çelik’in ailesi HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat'ı ziyaret ederek, yıllardır yaşadıkları mağduriyeti anlatarak destek talebinde bulundular.

Gaziantep’te 2008 yılında bir akrabasının evine giderken kaçırılan ve aradan geçen 8 yıla rağmen hâlen bulunamayan Gül Gonca Çelik’in ailesi HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek yardım talep etti.

Kızlarının bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten Gül Gonca Çelik’in acılı babası Cuma ve Fatma Çelik, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Kayıp kızlarının bulunması için yetkililerden gerekli yardım görmediklerini söyleyen baba Çelik, “Rabbim sizden razı olsun. Son çare sizsiniz. Ben sizi de ziyaret ettim. Nereye derler ise ben kızım için o kapıyı çalarım. Rabbim yeter ki birilerini kızımın bulunmasına vesile kılsın. Ben yavrumun bulunmasını istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum. 2008 yılından beri hâlen kızımı arıyorum.” dedi.

Kızının dosyası ile ilgilenen FETÖ’nün hakim, savcı ve polislerin ortaya çıkarılmasını isteyen Çelik, kızını aradığı dönemde kendisine çok zorluklar çıkarıldığını söyledi.

"Kızımın resimlerini neden toplatıyorlar?"

8 yıldır hiç usanmadan sokak sokak, cadde cadde kızını aradığını, kızının bulunması için şehrin farklı yerlerine astığı kayıp afişlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatıldığını illeri süren Çelik, yetkililerin kendilerine yardımcı olmasını isteyerek, “Şehrin her yerinde kızımın afişlerini görebilirsiniz. Birileri de benim kızımın afişlerini topluyor. Buradan ben Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sesleniyorum. Bu evlat kendisinin de olabilirdi. Benim kızımın astığım resimlerini neden toplatıyor? Sayın Valinin kızı da olabilirdi. Ben önce Allah’tan sonra da yetkililerden yardım istiyorum. Çocuğumun bir an önce bulunmasını istiyorum.” çağrısında bulundu.

"Ailenin acısı ilk günkü gibi taze"

Acılı aileyi dinleyen HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ise, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, HÜDA PAR olarak kaçırılan Gül Gonca Çelik’in bulunması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve bu konuda Çelik ailesine yardımcı olacaklarını belirtti.

Çelik ailesinin acısının ilk günkü gibi taze olduğuna şahit olduğunu belirten Erat, “Cuma kardeşim ve ailesi bizi ziyarete geldiler. 8 yıldır Gül Gonca Çelik kızımız kaybolmuş. Bu konuda çalmadık kapı ve gezmedikleri sokak bırakmamışlar. Bu bir candır. 10 yaşında bir kız çocuğudur. Aradan 8 yıl geçmiş. Elbette ki yüreklerindeki acı hâlen tazedir.” dedi.

Kayıp kızların bulunması için yetkili kurumların ivedi bir şekilde hareket etmesi gerektiğini belirten Erat, "Bu ailenin de mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor. Çünkü yüreklerinde ki acı hâlâ tazeliğini koruyor. Bazen bir mezar taşı dahi insanın acısını yüreğine gömmesine vesile olabiliyor. Fakat somut olarak ortada bir şey yok iken bu aile sürekli olarak bu acıyı yaşıyor. O yüzden ivedi bir şekilde gerek emniyet gerek savcılık bu konuda adım atmalı. Bu ailenin mağduriyeti giderilmeli. Bu konuda aileye yardımcı olmalı. Gereken çalışmalar yapılmalı." çağrısında bulundu.

Çelik ailesinin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini ifade eden Erat, "Bu konuda neden somut bir adım atılmıyor? Bu konu ile görevli amirler ve memurlar görevlerini niçin yerine getirmiyor? Bugün 21’inci asırda yaşıyoruz. Her yerde mobese kameraları var. Ülkemiz bugün her türlü imkana sahip. Bu konuya niçin eğilmiyorlar? Bu ailenin mağduriyeti niçin giderilmiyor. Bu konuda gerek savcı ve gerekse de Valimiz Ali Yerlikaya bu ailenin sorunlarına el atmalarıdır. Bu mağduriyetinin giderilmesi noktasında adımlar atmalarıdır." şeklinde konuştu. (İLKHA) 

huda-par-gaziantep-il-baskanligi.jpg

huda-par-gaziantep-il-baskanligi-001.jpg

-mehmet-naksi-erat.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55