,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 16 °C

İsrail ürünlerini boykot edelim!

İsrail ürünlerini boykot edelim!
Batman Rehber Gazetesi Yazarı M. Şerif Durmaz, İsrail çetesinin Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırganlığına karşı İsrail ürünlerini boykot çağrısı yaptı.

İsrail çetesinin Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırganlığına sert tepki gösteren  Batman Rehber Gazetesi Yazarı M. Şerif Durmaz, Batman halkını İsrail ürünlerini boykota çağırdı.

SİYASİLER CESURCA ADIMLAR ATMALI

İsrail’in Mescid-i Aksa’nın girişlerine bıraktığı detektörleri kaldırmasıyla işgalin sona ermediğini belirten Durmaz,“Siyonist işgal ve Aksa’nın girişlerinde namaz kılan Filistinlilere yapılan saldırılar devam etmektedir. Dolaysıyla İslam dünyasının son on bir gündür işgalci İsrail’in zulümlerine karşı ayağa kalkıp seslerini yükseltmeleri, farklı eylem planlarıyla sürmelidir. İsrail’in pervasızlığı ve zulümleri son buluncaya dek İslam dünyası meydanlarda olmalı, eylemlerine devam etmelidir. Özellikle siyasilere baskılar yapıp amaca ulaşmaya çalışmalıdır. Siyasiler ve ülkeyi yönetenler, artık sözlerin ötesinde adımlar atmalıdır. Elbette İsrail’in zulümlerini lanetlemek önemlidir ancak sadece bu siyonist işgalin sona ermesi için yeterli bir sebep değildir. O yüzden, Cumhurbaşkanından ve hükümetten daha cesur adımlar atmalarını bekliyoruz.” Dedi.

 Müslüman halkın meydanlara inmelerinin sevindirici olduğunu söyleyen Durmaz,“Hamd olsun ki bütün illerde Müslümanlar siyonist zulme karşı ayağa kalkmışlardır. Müslümanların meydanlara inmeleri ve İsrail zulmünü lanetlemeleri, İttihad-ı İslam açısından ümitlerimizi yeşertmiştir. Bu duruş, iyi değerlendirilmelidir. STK’lar ve sözünü topluma ulaştıran her duyarlı vatandaş, bu konuda umumu bilinçlendirmeye devam etmelidir.” İfadelerini kullandı.

HERKESİN GÜCÜ NİSPETİNCE SİYONİST ÇETEYLE MÜCADELE ETMESİ GEREKİR

 Herkesin gücü nispetince Siyonist çeteyle mücadele etmesi gerektiğini belirten Durmaz,” Çok sıkça kullanılan bir söz var: “Herkes bir kova su dökerse İsrail’i sel alır.” Bunun gereği yapılmazsa inanınız İsrail’i sel almaz ve İsrail her türlü zulmünü devam ettirir. En azından herkes gücü nispetince İsrail ile mücadelede bir şeyler yapmaya çalışmalı ve duyarlılık oluşturmalıdır. Buradan Batmanlı hemşerilerime çağrıda bulunuyorum: Gelin İsrail ile gerçekten mücadele edelim. Zulümlerini gündem yapalım, yaptırımlar uygulanması için hükümete baskılar yapalım. Siyonistlere, anlayacakları dilden cevap verelim. İsrail mallarını boykot edelim, İsrail’i destekleyen markaların ürünlerini kullanmayalım, İsrail markalarının Türkiye’ye, Batman’a sokmayalım. Ancak bunu sadece belirli bir zaman diliminde değil sürekli uygulayalım. Bir yıla yayacağımız eylem planımız olsun. İsrail ekonomik açıdan zora girmediği müddetçe, bizlere sattığı ürünlerden kazandıklarıyla Filistinli kardeşlerimizi katletmeye devam edecek. O yüzden en azından duyarlı bir vatandaş olarak bizler bu konuda üzerimize düşeni yapalım. Zulme karşı mazlumların safında yer alalım. Yoksa yarın hesap gününde Allah’a verebileceğimiz bir cevabımız olmaz.” dedi.

Kaynak: Batman Rehber Gazetesi
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55