,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 21 °C

Hizbullah Cemaati FETÖ'ye mesaj göndermiş

Hizbullah Cemaati FETÖ'ye mesaj göndermiş
90'lı yılların başından bu yana bölge halkının PKK tarafından dinsizleştirmesine karşı durduğu gibi, 1995'ten bu yana hem Avrupa'da hem de Türkiye'de halkı FETÖ'nün ifsadından korumak için çalıştığı belirlendi.

Gülen örgütünün uluslararası şer mihrakları tarafından kullanıldığını 1995 yılında tespit eden Hizbullah Cemaati'nin, 90'lı yılların başından bu yana bölge halkının PKK tarafından dinsizleştirmesine karşı durduğu gibi, 1995'ten bu yana hem Avrupa'da hem de Türkiye'de halkı FETÖ'nün ifsadından korumak için çalıştığı belirlendi.

FETÖ, PKK, JİTEM ve Ergenekon gibi örgütlerle yaptığı mücadeleyi 2008 yılında kurduğu Hüseynisevda internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşan Hizbullah Cemaati, 4 Aralık 2013'te yayınladığı basın bildirisinde, FETÖ'nün İslami olmayan tutumları konusunda örgütün yerel liderleri aracılığıyla Fettullah Gülen'e uyarı mesajı gönderdiklerini açıklamış.

O dönem FETÖ'ye bağlı Zaman ve Bugün gazetelerinin Hizbullah hakkında ortaya attığı bir iddia üzerine basın bildirisi yayınlayan Hizbullah Cemaati'nin, FETÖ'nün kendileriyle ilgili kullandığı çirkin üslubun aksine, yapılan haksızlıklar dile getirilirken kardeşlik hukukuna dikkat ettiği göze çarpıyor.

İşte Hizbullah'ın o tarihi bildirisi:

"Bismillah

Bugüne kadar gazete haberlerine ve köşe yazılarına yönelik özel olarak cevap niteliğinde bir şey yazmadık ve yazma gereği de duymadık. Zira Türkiye basının köşe başlarını tutan bir kısım çevre ve şahısların Hizbullahi Müslümanlar hakkında; doğruyu ortaya koyma, doğru bir tespiti okuyuculara ve kamuoyuna sunma gibi bir endişeden çok, tek yanlı ve taraflı bir tutum içinde olduklarını biliyoruz.

Türkiye’deki dershane tartışmaları ve bunun eğitim sistemine olumlu–olumsuz etkileri ile ilgili tartışmalara girmiyoruz. Ancak Zaman ve Bugün Gazetesi’nin sürmanşetten verdiği “HİZBULLAH’IN DERSHANE EMRİ” başlıklı haberi, bizi bu açıklamayı yapmaya sevk etti.

Bu haber, son on yıldan fazladır Fethullah Gülen Hoca cemaatine bağlı basın–yayın grubunun bizimle ilgili yaptıkları ve bizim üzerimizden hedeflerine varma amacına yönelik maksatlı haber ve karalamaların bir devamı niteliğinde olmakla birlikte Hükümeti yıpratmak için başvurdukları basit bir taktikdir. Bunun üzerinden İslam’a ve Müslümanlara zarar verilmesinden ve İslam düşmanlarına hizmet edecek tutumdan sakınmalarını tavsiye ediyoruz.

Bu güne kadar Fethullah Gülen Hoca başta olmak üzere birçok üst düzey ve yerel sorumlularına bu tutumlarının İslami olmadığı hususundaki mesajımızı iletmişizdir. Buna rağmen kendileri dışındaki tüm İslami grup ve çevreleri hedefine koyan bu camia, bize yönelik aleyhte yaptığı masa başı yalan ve karalama ahlaklarından bir türlü vazgeçmediler.

Bize yönelik bu tavırlarını sürdürmeleri durumunda Fethullah Gülen Hoca başta olmak üzere tüm yetkililerinin ağır bir vebal altında olacaklarını ve dünya da olmazsa bile ahirette bunun altından kalkamayacakları inancındayız. Bize yönelik yaptıkları bu yalan ve iftiralarını Allah’a havale ediyoruz.

Davamızın sonu Allah’a hamd etmektir.

HİZBULLAH BASIN BÜROSU"

İLGİLİ HABER

Hizbullah FETÖ'yü yıllar önce deşifre etmiştiHizbullah FETÖ'yü yıllar önce deşifre etmişti15 Temmuz alçak darbe girişimi ile birlikte Türkiye'de ve Dünya'nın birçok bölgesinde yaşayan Müslümanların büyük tepkisini çeken FETÖ'nün gerçek yüzünü Hizbullah Cemaatinin, yıllar önce kamuoyuna deklare ettiği ortaya çıktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55