,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

“Vatikan merkezli hilafet bitecek, Kabe merkezli hilafet olacak”

“Vatikan merkezli hilafet bitecek, Kabe merkezli hilafet olacak”
Batman'da düzenlenen "Referandum süreci ve yükselen Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, “Vatikan merkezli hilafet bitecek, Kabe merkezli hilafet olacak. Bunu hiç kimse önleyemez.” dedi.

Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur Sendikası tarafından Batman'da düzenlenen "Referandum süreci ve yükselen Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Yılmaz, "Bütün milletlerin yayıldığı merkez Anadolu'dur. Anadolu, Hz Muhammed'in teşviki ile fethedilmiştir. Allah Resulü bizi buraya yerleştirdi. 'Ne güzel komutan, ne güzel asker' demeseydi hiçbirimiz burada olmayacaktık. Kürt'üyle, Türk'üyle, Arap'ıyla başka kıtalarda yaşayacaktık. En güzel ümmetten olmak için buraya geldik. Allah'ın Resul'ü bizi buraya niçin yerleştirdi? Çünkü, burası dünyanın barış köprüsüdür. O köprü yıkılınca dünya karanlıkta kaldı.” dedi.

sevki-yilmaz-007.jpgPeygamberimiz Roma'nın belini bu hadisle kırdığını belirten Yılmaz, “Emperyalizm çöktü, dünya 900 sene rahat etti. Ne Afrika'da Haçlı var, ne Asya'da emperyalist güç var. Kudüs'ü fethedeni methetmedi, Gırnata'yı fethedeni methetmedi, İstanbul boğazı güzel diye mi methediyor elbette hayır, sadece emperyalizm bu bölgeden gitsin insanlık rahat etsin diye.” şeklinde konuştu.

Kürt'üyle, Türk'üyle, Arap'ıyla ümmet olduğumuza işaret eden Yılmaz, “Kürt'üyle, Türk'üyle, Arap'ıyla biz ümmetiz. Nasıl Kürt'çü hoca olur, nasıl Türk'çü hoca olur, Peygamber'in varisi nasıl ırkçı olur? Irkçılık Yahudi'nin bıçaklarıdır, böl, parçala, yut. İlk ırkçı, faşizmin babası şeytandır. Irkçılığın lideri şeytandır. Şeytan ırkçılığı yüzünden cennetten kovuldu. Üstünlük taslayanı Allah lanetledi. Şeytan kulunu lanetledi de Kürtç'üyü, Türk'çüyü affedecek Allah. Türk, Kürt, Alevi, Sünni kardeşiz, bölmek isteyenler kalleştir. Arap'ıyla, Türk'üyle, Kürt'üyle biz bir vücuduz, Anadolu'yu birlikte muhafaza ettik, ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

sevki-yilmaz-008.jpgVatikan merkezli hilafet bitecek, Kabe merkezli hilafet olacak

Vatikan merkezli hilafetin biteceğini, Kabe merkezli hilafet olacağını dile getiren Yılmaz şöyle devam etti: “Vatikan merkezli hilafet bitecek, Kabe merkezli hilafet olacak. Bunu hiç kimse önleyemez. Onun için kıyamet koptu 16 Nisan referandumu için. Amerika'yı, Avrupa'yı ne ilgilendiriyor Türkiye'nin seçimleri. Tabi ilgilendiriyor, yıkılan köprü yeniden kurulacak. Bin yıl biz barış köprüsünün kilit taşıydık. O kilit taşının son hamalı Abdülhamit Han gidince kilit taşı söküldü şimdi o köprü yok. Yeniden Türkiye bu kilit taşını omuzlayacak ve sizin 'evet' oylarınızla vallahi o taşı gediğine oturtacak. Bunu çok iyi biliyorlar. Batman'dan bütün dünyaya sesleniyorum; Amerika'sıyla, Haçlı'sıyla, Siyonist'iyle içindeki piyonlarıyla birleşseler Anadolu yutulamaz, Anadolu geçilemez, Anadolu'yu kimse yenemez.”

CHP'nin 6 oku bu zulmün en büyük simgesidir

Geçmiş Türkiye'de büyük darbeler yapıldığına dikkat çeken Yılmaz, “Geçmiş Türkiye'de ne büyük darbeler yapıldı. CHP'nin 6 oku bu zulmün en büyük simgesidir. Niçin 6 ok koydular, kimin gözüne sokacaktınız. CHP'nin 6 oku, imanın 6 şartını yok etmek için kasıtlı konmuştur. Yok, halkçılık, devletçilik, ulusçuluk yalan. CHP ne devletçidir, ne ulusçudur ne halkçıdır. 16 Nisan bunu değiştirme günü, Türkiye'deki bütün Müslümanlar, İsviçre medeni kanununa göre evlenir, İtalyan kanununa göre yargılanır, Fransız kanununa göre ticaretini yapar, Alman kanununa göre yönetilir, İslam kanununa göre defnedilir. Bu kanımıza dokunmuyor mu? Bizim kanunlarımız, hukukumuz yok mu? Kur’an'ı yeniden hayatımıza oksijen yapacak bir dönem başlıyor 16 Nisan'da. Bunu bilmeyen kördür." dedi.

Konferansa Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, İl Müftüsü Turgut Erhan, Kurum müdürleri, STK temsilcileri ve kalabalık bir kitle katıldı.

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55