,
  • BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 24 °C

Vali Deniz, Aşiret Liderlerini ağırladı

Vali Deniz, Aşiret Liderlerini ağırladı
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’daki aşiret lideriyle TP Kristal Park tesislerinde verilen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Batman Valisi Ahmet Deniz’in aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda, Batman’ın genel sorunlarının yanı sıra son süreçte ülkede yaşanan olaylar değerlendirildi.


TP Kristal Park tesislerinde yapılan toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve aşiret liderleri katıldı.
Toplantıda; Batman’ın genel sorunlarının yanı sıra son süreçte Ülkemizde yaşanan olaylar görüşüldü.
Toplantıda; BatmN merkez ve ilçe belediyelerine yapılan görevlendirmelerin ardından Belediyelerin çalışmalarında verimliliğin yanında hizmet kalitesinde de önemli bir artışın olduğunu  ve  Batman Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların sadece mevcut öz kaynaklarıyla yapıldığını belirten Vali Deniz, Belediyelerimizin  asıl görevi olan halka hizmet şiarıyla  hareket ettiğini ve  Batman halkının memnuniyeti için çalıştığını  dile getirdi.
Vali Deniz, "15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı halkımızın dik duruşu takdire şayandır. Söz konusu Vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu tüm ülkede olduğu gibi Batman halkı da  darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren meydanlara çıkarak göstermiştir.  Bu topraklar kardeşlik hamuruyla yoğrulmuştur.  İslamın ve İnsanlığın son kalesi olan Ülkemizde birlikteliği  hiçbir zaman bırakmayarak birlik ve beraberlik ruhuyla vatanına, bayrağına ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz.  Güzel ruhlu Batman halkımız FETÖ'ye karşı göstermiş olduğu dik duruşu Bölücü Terör Örgütüne karşı da meydanları doldurarak taçlandırmıştır. " dedi.
Batman'da yapılan yatırımların da ele alındığı toplantıda Vali Deniz "İlimizin kalkınması ve istihdamın artması için elele verip daha çok proje  üreteceğiz.Devletimiz bölgemizde  yatırım alanında pozitif bir ayrımcılık sağlamıştır.  Bu sayede birçok yatırımcının ilimizde yapmak istedikleri yatırım taleplerinin karşılanması için gerek mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilmesi gerekse   ikinci  Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için çalışmalar devem ediyor. Bu huzur ve kardeşlik ortamını kimsenin bozmasına müsade etmeden el ele verip ilimizi daha çok kalkındırıp, istihdama kalıcı çözümler bulmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
 
Toplantı sonunda Vali Deniz, katılımlarından dolayı aşiret liderlerine teşekkür etti.
vali-deniz-asiret-liderlerini-agirladi.jpg

vali-deniz-asiret-liderlerini-agirladi-001.jpg

vali-deniz-asiret-liderlerini-agirladi-002.jpg

vali-deniz-asiret-liderlerini-agirladi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber/İLKHA
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55