,
  • BIST 9760.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 25 °C

Vali Deniz: “Anızın önlenmesi için girişimlerde bulunduk”

Vali Deniz: “Anızın önlenmesi için girişimlerde bulunduk”
Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında valilik toplantı salonunda mahalle muhtarları toplantısında, Batman'ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını belirterek bunun önlenmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını belirterek bunun önlenmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında valilik toplantı salonunda mahalle muhtarları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra kamu kurum yöneticileri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.

Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; ilin genel sorunlarının yanı sıra uyuşturucu ile mücadele, ilde eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve muhtarların talep ve istekleri görüşüldü.  

Ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele için İçişleri Bakanlığınca başlatılan, “Uyuma” projesine değinen Deniz, uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların etkin bir şekilde desteklerini almak ve farkındalık oluşturmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirtti. Deniz, vatandaşların sokakta gördüğü veya karşılaştığı uyuşturucu ticareti suçunu, bu uygulamayı kullanarak güvenlik birimlerine bilgi verebileceklerini ifade etti.

İlde eğitim alanında yürütülen çalışmalara değinen Deniz, temel önceliğin eğitim olduğunu ifade ederek, ilde eğitim alanında önemli projelerin gerçekleştirildiğini, yürütülen bu projeler sayesinde ilin okul öncesi okullaşma oranında Türkiye’de örnek il konumuna geldiğini vurguladı.

Batman’da devam eden kamu yatırımlarına da değinen Deniz, eğitim, sağlık ve spor alanında kentte önemli yatırımların yapıldığını söyleyerek, ilde 4 bin 500 metre kare alan üzerine yapılacak olan İl Halk Kütüphanesi binasının ihalesinin yapıldığını belirtti.

İlde ve çevre illerde yaşanan anız yangınlarına ilişkin de konuşan Deniz, son yıllarda ilde anız yangınlarıyla mücadelede önemli oranda bir bilincin oluştuğunu belirterek, son günlerde Batman’ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını, bunun önlenmesi için de gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından Deniz, mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55