,
  • BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C

Türkiye 16 Nisan’da Rahat Bir Nefes Alacak

Türkiye 16 Nisan’da Rahat Bir Nefes Alacak
AK Parti Batman SKM İl Başkanlığının organize ettiği esnaf ziyaretleri, taziye ve düğünlere katılım hafta sonu aralıksız sürdü.

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Merkez ilçe Başkanı Kenan Özoğul, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

“BARIŞ VE İNSAN SEVDALISIYIZ”

Siyasetten girdikleri günden beri halkın hizmetkârı ve emrinde olduklarını belirten AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, barış ve insan sevdalısı olmaya devam edeceklerini söyledi. Milletvekili Hamidi açıklamasında; “Halkımız artık neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor. Bizler bu halkın hizmetkârı olduğumuz sürece onların ayağına kadar gideceğiz. Batman halkı 23 Mart’taki Başbakanımızın Mitinginde büyük bir vefa örneği göstererek alanları hınca hınç doldurdu. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 16 Nisan’daki referandum çalışmalarına kadar durmak yok yola devam diyeceğiz. “ şeklinde konuştu.

‘BU MESELE BU GÜNÜN MESELESİ DEĞİL’

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Türkiye inanın bundan çok güçlü olacak. Sağlam bir Devlet yapımız olacak. İlçelerimizde köylerimizde, mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bu günün meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Milletimizin sağduyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir” ifadelerini kullandı

‘ESNAFTAN YOĞUN İLGİ’

AK Parti Batman İl Başkanlığı standını verdiği referandum turları sürüyor. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindekiler birinci ve ikinci caddelerinde esnafı ziyaret etti. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve partili yöneticiler çarşı esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ve referandumda ’EVET’ demenin neden gerekli olduğunu anlattılar. Her fırsatta esnaflar ile bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Uçar, esnafı tek tek ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak referandumda “evet” oyu istedi. Uçar, 17 Nisan sabahı Türkiye’nin yeni bir döneme uyanacağını söyleyerek; “Burada referanduma ‘evet’ çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor. Türkiye’ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar ’evet’ çıkacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55