,
  • BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 15 °C

Peygamber Sevdalılarından "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek

Peygamber Sevdalılarından "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek
Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, HÜDA PAR tarafından yarın İstasyon Meydanında düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek verdiklerini belirtti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, HÜDA PAR'ın düzenleyeceği "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek açıklamasında bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Sekreteri ve Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, yarın düzenlenecek olan mitingi anlamlı bulduklarını belirterek tüm peygamber sevdalısı halkı mitinge davet etti.

Kudüs’ün kutsal bir mekân ve kadim bir şehir olduğunu ifade eden Ünsal, ayrıca bir çok peygamberin mücadele verdiği, tebliğ ve davet vazifesini yaptığı kutsal mekânların en önemlilerinden olduğunu belirtti.

Ünsal, "Büyük şeytan Amerika Başkanı Trump’ın, Kudüs’ü siyonistlerin sözde başkenti ilan etmesinden sonra dünyanın her tarafında Müslümanlar buna tepki veriyorlar. Türkiye’de de bu tür tepkiler verilmektedir. Bu gün Müslümanlar olarak Kudüs’e sahip çıkmamamız gerekiyor, Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmamamız gerekiyor. Çünkü Kudüs ve Mescid-i Aksa bütün Müslümanların, ümmetin davasıdır. Tüm Müslümanların bu şuurda, bu anlayışta olması gerekiyor. Buna göre tepki vermemiz gerekiyor." dedi.

Pazar günü İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingini anlamlı bulduklarını belirten Ünsal, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, platformumuza bağlı sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu etkinliğe, bu mitinge destek vereceğiz. Orada gür bir şekilde sesimizi yükselteceğiz. Tepkilerimizi dile getireceğiz. Kutsal mekânlarımızın, Mescid-i Aksa'mızın, Kudüs’ümüzün sahipsiz olmadığını bütün zalimlere ve küfür ehline inşallah göstereceğiz. Aynı şekilde Filistin’deki, Kudüs’teki Müslümanlara da yalnız olmadıklarını göstereceğiz. Onları cesaretlendireceğiz, onların direnişini destekleyeceğiz. Bütün Müslümanları, peygamber sevdalılarını ve sahabeler şehri Diyarbakır halkını ‘Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz’ adlı mitinge katılmalarını istiyoruz." İfadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55