,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 17 °C

Numan Kurtulmuş: İşgalci siyonist rejim bu sene de Mescid-i Aksa'ya saldırdı

Numan Kurtulmuş: İşgalci siyonist rejim bu sene de Mescid-i Aksa'ya saldırdı
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin düzenlediği iftar programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, her sene olduğu gibi işgalci siyonist rejimin bu sene de Mescid-i Aksaya saldırmayı kendisi için bir hedef olarak seçtiğini belirtti.

ÖNDER'in 64'üncü geleneksel iftarı, Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezi'nde düzenlendi. 2020 yılında salgın nedeniyle düzenlenemeyen geleneksel ÖNDER iftar sofraları; Gazze'de, yetimler ve kimsesizler için kurulmuştu.

Düzenlenen iftar programına; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Yasin Aktay, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan ile çok sayıda imam hatip mezun ve mensubu katıldı.

Hafız Mehmet Ali Sarıtürk'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir konuşma yaptı.

"Batılı ülkelerin savaş devam etsin anlayışına şahit oluyoruz"

Dünyanın sözü başka özü başka bir noktada olduğunu belirten Kurtulmuş, "Son krizde Türkiye bütün gücüyle barışı sağlamak için mücadele ederken bazı batılı ülkelerin savaş devam etsin, belirsizlik ortamında kendi güçleri artsın diye savaşın nasıl bitmemesini istediklerine de şahit oluyoruz. Bu salonda bulunanların temsil ettiği insanlar, Türkiye'nin özü ve özeti olan bu kadro Türkiye'nin madden ve manen daha ileriye gitmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada canla başla çalışacaktır. Bizim sözümüz, ahdimiz, sorumluluğumuz sadece 85 milyon yurttaşımıza karşı değil bütün dünyanın mazlumlarına ve gariplerine karşıdır." dedi.

"Başkenti Kudüs olan tam manasıyla özgür bir Filistin devletinin kuruluşu bu topluluğun hedeflerinden birisidir"

Filistin halkının büyük zorluklar çektiğine dikkat çeken Kurtulmuş, "Maalesef her sene olduğu gibi işgalci siyonist rejim bu sene de Mescid-i Aksaya saldırmayı kendisi için bir hedef olarak seçmiştir. Maalesef sadece gençlere karşı değil; yaşlı ve biçare insanlara karşıda iterek, kakarak, camiyi basarak, onları camiye sokmayarak hakaret etmekte ve zulmetmektedir. İnsanı kahredense bu zulümler karşısında hem İslam dünyasının sessizliği hem de dünyanın ikiyüzlü tarafgirliğidir. İftar sofrasında Filistinli kardeşlerimiz sizden; Türkiye'den dua bekliyor, yardımlarınızı, desteğinizi ve kalben Filistin davasının yanında olduğunuzu göstermemizi de bizden bekliyor. Başkenti Kudüs olan tam manasıyla özgür bir Filistin Devleti'nin kuruluşuna saik olmak bu topluluğun hedeflerinden birisidir. Allah bizlere bütün güzel hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin." ifadelerini kullandı. 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, iftara katılanlara teşekkür etti. (İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55