,
  • BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

​"Gönül belediyeciliği projelerimize devam edeceğiz"

​"Gönül belediyeciliği projelerimize devam edeceğiz"
​Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönemde insana dokunan projelerin daha da fazla olacağını belirterek, “Gönül belediyeciliği projelerimize devam edeceğiz.” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte İslam Bilim Tarih Müzesi, Sosyal Market, Hoş Geldin Bebek, kentsel dönüşüm çalışmaları, Özdemirbey Caddesi, Çamlıca Konutları Şehreküstü Konakları, Şıh Meydanı, Millet Kırathanesi, Şahinbey Milli Mücadele Müzesi, Perilikaya ve Yeşilvadi konutları, 1 Milyon 700 bin metrekare alan üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük parkı Yeşilvadi Millet Bahçesi, Mavikent Konutları, Şahinbey Oto Sanayi Sitesi ve Oto Galericiler Sitesi, bölgenin en büyüğü olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ni gezdiler.

Gezi’nin son durak yeri olan Şelale Park’ta Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Proje ve Finansman Müdürü Cemal Baş’ında katıldığı toplantıda, Cemal Baş, Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek çalışmalar ortaya koyduğunu ifade etti.

Yeni dönemde insana dokunan projelerin daha da fazla olacağını belirten Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“Yeni dönemde meclis üyelerimiz ile birlikte daha çok insana dokunan projeler üzerinde çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyguladığımız gönül belediyeciliğini yeni projelerle arttırarak devam ettireceğiz. Bu konuda meclis üyelerimizin fikirlerine ve desteklerine çok önem veriyoruz. Bu güne kadar birlikte yaptığımız projelere yenisini ekleyerek vatandaşa dokunan projeler yaparak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Tahmazoğlu daha sonra meclis üyeleriyle yeni dönemde yapılması düşünülen projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Şahinbey Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hamit Kiraz da “Şahinbey İlçesi uzun yıllardır bu hizmetlere susamış bir ilçemizdi. Bu büyük hizmetleri AK Parti’nin ve Mehmet Tahmazoğlu başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte kentsel dönüşüm alanları, sosyal tesisler, parklar ve hatta bir milyon 700 bin metrekare alana sahip olan Yeşilvadi Millet Bahçesi, Şahinbey ilçemizde bulunuyor. Akkentte bulunan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi  nikah salonları, kültür ve sanat etkinliklerinin yapılabilmesi adına çok güzel bir yapıt oldu. Yeni dönemde Şahinbey Belediye Başkanımız ile birlikte daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şahinbey Belediyesi MHP Meclis Üyesi Memik Since de belediyenin çalışmalarını bire bir görerek bilgi sahibi olduklarını belirtti.

Şahinbey Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hasan Türk ise restorasyon çalışmalarına çok emek verildiğini söyledi. (LKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55