,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

Gaziantep’te öğrencilere yardım

Gaziantep’te öğrencilere yardım
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Gaziantep Şubesi işbirliği ile öğrencilere okul kıyafeti, ayakkabı, kırtasiye malzemesi ve çanta yardımında bulunuldu.

Gaziantep’te ihtiyaç sahibi öğrencilere okul kıyafeti, ayakkabı, kırtasiye malzemesi ve çanta yardımı yapıldı.

Şehitkamil ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’ndeki Samiye Teymur Emine Ulusoy Ortaokulu öğrencilerinin yüzü yapılan yardımlarla güldü.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, eksikliklerin bir kişiyle tamamlanamayacağını belirterek, bu güzel günde çocukların mutluluğuna şahit olduklarını dile getirdi.

Yağcı, “Vatanına, milletine bağlı bireyler yetiştirmek için hepimiz gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızın bu güzel günde mutluluğuna şahit olduk. Eksikliklerimizi hep birlikte aşacağız. Biz geniş bir camiayız. Şehitkamil bölgemizde 400’ün üzerinde okulumuz, 220 bin civarında öğrencimiz ve 11 bin civarında öğretmenimiz var. Bu işi tek başına bizim yapabilmemiz mümkün değildir. Medyamızda bu anlamda hakikaten bize çok destek oluyor. Güzel şeyler paylaşıldıkça daha lezzetli, güzel oluyor. Bu sorumluluk hepimizin sadece birimizin değil. Birlikte olduğumuz zaman güç ve kuvvet burada doğar. Gazeteciler cemiyeti başkanımız şahsında bütün yönetim kurulu üyelerine, Yedi Başak Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nin başkanı nezdinde onların bütün yönetim kuruluna böyle anlamlı bir günde bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim.”dedi.

Geleceğin teminatı olan öğrenciler için ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını dile getiren Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Geçtiğimiz günlerde Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Bulut ile cemiyette bir araya gelmiştik. Bize Samiye Teymur Emine Ulusoy Ortaokulu’ndaki bazı öğrencilerimizin hem okul kıyafetleri hem de kırtasiye ürünlerinin eksik olduğunu söyledi. Biz de Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak bu eksiklikleri üstleneceğimizi ve hangi öğrencimizin ne eksiği varsa onları tamamlayacağımızı söylemiştik. Bugün de onların gözlerindeki mutluluğa şahit olduk. Öğrencilerimiz bizim sigortamızdır. Geleceğimizin aydınlanması onların elinde.”ifadelerini kullandı.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Bulut da Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna, öğrencilerin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladıkları için teşekkür etti.  (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55