,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

"CHP FETÖ'nün rehinesidir"

"CHP FETÖ'nün rehinesidir"
15 Temmuz darbe girişimi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun aslında FETÖ ile ABD’nin ortak projesi olduğunu söyleyen siyasetçi Savcı Sayan, Aksam.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Eski CHP MYK Üyesi Savcı Sayan 15 Temmuz darbe girişimin arkasındaki sır perdelerini birer birer açıkladı.

ABD ve FETÖ’nün ortak Türkiye projesinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu dile getirdi.

Türkiye’yi siyasi anlamda bertaraf etmek ABD ve FETÖ’cü çete bunun için CHP’yi kullandığını ve FETÖ’nün paraleli projesi olan Kılıçdaroğlu ile bunu başardıklarını açıkladı. Sayan; “Siyasal bir taraftan Türkiye’yi yok etmek istiyorlardı. FETÖ’yü bir yere yerleştirmek istiyorlardı. Bir yerden DEAŞ’la irtibatlaştırmaya çalışıyorlardı. PKK olayı vardı. Bir taraftan da siyasi anlamda ana muhalefeti dizayn edip FETÖ’nün hizmetine Amerika’nın hizmetine sokmak istediler. Bunu da Kılıçdaroğlu’yla başardılar.” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan FETÖ, uluslararası siyasi arenada CHP'yi kullanarak Türkiye'yi itibarsızlaştırma yoluna gittiğini ve uluslararası topraklarda CHP’nin ülke için söylediği söylemler ülkenin aleyhine delil olarak kullandığına değinerek şu ifadelerde bulundu. "Türkiye dışarıda itibar kaybediyor. Uluslararası topraklarda CHP’nin ülke için söylediği söylemler ülkenin aleyhine delil olarak kullanılıyor. Zaten bu ekip bunun için kontrol ediyor. CHP, FETÖ’nün kontrolündedir ona göre çalışıyorlar" söylemlerinde bulundu.

KILIÇDAROĞU, ABD VE FETÖ’NÜN ORTAK PROJESİDİR

Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsizliği ortadadır. Kılıçdaroğlu zaten bir projeydi. FETÖ’nün paraleli bir projeydi. Çünkü siyasal bir taraftan Türkiye’yi yok etmek istiyorlardı. FETÖ’yü bir yere yerleştirmek istiyorlardı. Bir yerden DEAŞ’la irtibatlaştırmaya çalışıyorlardı. PKK olayı vardı. Bir taraftanda siyasi anlamda ana muhalefeti dizayn edip FETÖ’nün hizmetine Amerika’nın hizmetine sokmak istediler. Bunu da Kılıçdaroğlu’yla başardılar. Çünkü başka hiç kimse alevi bir genel başkan olmasaydı CHP’yi fetre yakınlaştıramazdı. Eğer Sünni bir genelbaşkan CHP’yi FETÖ’ye bu kadar yakınlaştırmış olsaydı FETÖ’nün milletvekilleri ve danışmanlarıyla iş tutmuş olsaydı. Alevi kardeşlerimiz o genel merkezi yakarlardı. Kılıçdaroğlu’nu oraya getirerek Alevi vatandaşlarımızı yanılttılar. Nasıl ki Fethullah Gülen bizim kutsal değerlerimizi kullanarak, muhafazakarlık üzerinden ülke düşmanlarını bize saldırttılarsa, farkında olmadan Alevi kardeşlerimize de aynı oyunu oynadılar. Kılıçdaroğlu’yla Alevi kitleyi hassas noktalardan bertaraf ettiler. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu bugün çıkıp “Suçsuzsan gelirsin Türkiye'ye yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman” sözü bir felaket. Kılıçdaroğlu FETÖ’nün suçlu olduğuna inanmıyor. Halen bir hak veriyor suçlu musun suçsuz musun. Yahu bütün dünya biliyor. Belgeler var yakalananlar var. Biraz önce tiyatro var dedik. Bugüne kadar yakalananlardan hiç birisi ifadelerinde, bir tanesinden bile “Ya biz bunu Tayyip Erdoğan’ın emriyle yaptık, bir düzenleme yaptık, genel kurmay başkanının tezgâhıydı” gibi tek kelime duydunuz mu? Yok. Ama binlercesi FETÖ’nün bağını anlatıyor Bylock’u anlatıyor imamları anlatıyor.

CHP FETÖ’NÜN REHİNESİDİR

Türkiye dünyayı karşısına almış zulme karşı çıkan bir ülke. Bir yandan dev projelere imza atarken dünyanın gözü Türkiye’de olmasına rağmen tüm saldırılara karşı boyun eğmediği açıkça ortadadır. Türkiye-Rusya ilişkileri diğer yandan Fırat Kalkanı Hareketı ve büyük Musul operasyonu derken Türkiye’nin ana muhalefet partisi CHP parklarla, halı sahayla uğraşıyor. CHP’nin bu tutumuna ne dersiniz?

Türkiye’nin en büyük handikabı budur. Topal ayağı budur. Bir taraftan dünya ile mücadele eden bir iktidar, diğer tarafta 2 numara ana muhalefet otlarla uğraşıyor, parklarla uğraşıyor, ot olmayan yerleri yeşil boyayla yeşillendiriyor, Atatürk’ün maskı ile uğraşıyor, Anıtkabir’in etrafındaki parklarla uğraşıyor. Sadece iktidarın park ve bahçeler genel müdürü gibi vazife benimsemiş. Bence onlara o görev verilmeli devletin içinde hükümet park ve bahçelerden sorumlu genel müdür deyip genel merkezini taşımalı Cumhuriyet Halk Parti’side o levhasını arşive kaldırıp park ve bahçeler genel müdürlüğü tabelasını asmalı. Bu daha sağlıklı iyi bir çözüm olur. En azından başkası hakikaten Türkiye’deki muhalefet boşluğunu doldurur. Dışarıda Türkiye’ye destek olur içerdede mücadele eder, halka gider halk kimi seçerse o iktidar olur. Türkiye için çok önemli demokrasi için çok önemli Türkiye’nin demokrasisi CHP yönetiminden dolayı çok büyük zararlar görüyor. Türkiye dışarıda itibar kaybediyor. Uluslararası topraklarda CHP’nin ülke için söylediği söylemler ülkenin aleyhine delil olarak kullanılıyor. Zaten bu ekip bunun için kontrol ediyor. FETÖ’nün kontrolündedir ona göre çalışıyorlar. Rehin almışlar onları, rehinelerdir FETÖ’nün elinde, rehine bir adamın yapacağı şey nedir? Cezaevindeki adamlar ne yapıyor? Dolap yapıyor kapı yapıyor pencere yapıyor herhalde baraj yapacak projeler üretmiyor. CHP’de şu an rehine olduğu için cezaevindeki adamlar gibi maketten uçak yapar park yapar park malzemeleri üretir, bunlar Türkiye’nin enerjisini alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir dünya liderinin gerçekten engeli oluyor inşallah en kısa sürede Türkiye’de bir ana muhalefet partisi olur. Kılıçdaroğlu ve ekip arkadaşları CHP genel merkezinde park ve bahçeler genel müdürü olarak ki görüyoruz ondada başarılı olamıyorlar, ot dikeceklerine yeşil boyayla etrafı boyuyorlar görenlerde desin ki buralar yeşil. İşte böyle yapmacık bir hikayeleri var. Allah bu ülkeyi onlardan korusun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55