,
  • BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 22 °C

Batman Belediyesi'nden yol ve asfalt çalışmaları

Batman Belediyesi'nden yol ve asfalt çalışmaları
Kayyum ataması sonrası Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün, kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, kilit parke taşı döşeme ve yol açma çalışmaları birçok noktada devam ediyor.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent geneline yayılarak çalışmalarını birçok noktada sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Meydan Mahallesi, Seyitler Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Belde Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi, Bayındır Mahallesi, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Meydan Mahallesi, Bayındır Mahallesi Kıra Dağı Bulvarı ve Fatih Mahallesi 3306 Sokakta asfalt öncesi son hazırlıklar yapılırken Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları sürdürülüyor. Pınarbaşı Mahallesi ve Gültepe Mahallesinde asfalt yama ekipleri çalışmalarına devam ederken Gültepe Mahallesi, Yeni Mahalle Raman Caddesi ve Yeni Mahalle 1008 sokakta parke kilit taşı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesinde çalışmalar başladı

Bir süre önce Cumhuriyet Caddesinde yer alan orta refüjün yolu daraltması sebebi ile kaldırılacağı yapılan anket çalışmaları ile kararlaştırılmıştı. Alınan karar ile Cumhuriyet Caddesi üzerindeki orta refüj kaldırılarak çalışmalar başladı. Asfalt öncesi kazı çalışmalarının yapıldığı cadde yıkım çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlanarak genişletilecek.

Asfalt çalışmaları birçok noktada devam ediyor   

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt serim çalışmalarını da büyük bir özveri ile devam ediyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Çamlıtepe Mahallesi Reyhan Caddesi üzerinde de bozulan yolların sökülmesi ardından asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Asfalt serim çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Asfalt yama ekipleri ise Pınarbaşı Mahallesi ve Gültepe Mahallesinde genel yama çalışmalarını sürdürüyor. 

batman-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismalari-004.jpg

batman-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismalari-005.jpg

batman-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismalari-006.jpg

batman-belediyesinden-yol-ve-asfalt-calismalari-007.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55