,
  • BIST 9887.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 27 °C

Ankara’yı Seviyorum Kampanyası’nın Araçları Teslim Edildi

Ankara’yı Seviyorum Kampanyası’nın Araçları Teslim Edildi
Ankara Ticaret Odası’nın ticareti canlandırmak için düzenlediği “Ankara’yı Seviyorum” alışveriş kampanyası’nın hediyesi olan 3 Mercedes CLA ile 40 FIAT EGEA otomobil törenle sahiplerine teslim edildi.

foto-galeri.jpg

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) “Ankara’yı Seviyorum” sloganıyla 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Alışveriş Kampanyası’nın hediyesi olan 3 Mercedes CLA ile 40 FIAFT EGEA otomobil törenle sahiplerine teslim edildi.

ATO Hizmet Binası’nın bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara’nın bu yıl üst üste acı olaylar yaşadığını, terör örgütlerinin gerçekleştirdiği bombalı saldırılarda çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlattı. Bu olayların Ankara’da gündelik hayatı kesintiye uğrattığını kaydeden Bezci, “ATO olarak kesintiye uğrayan sosyal ve ticari hayatı canlandırmak üzere yönetim kurulumuzun teklifi ve meclisimizin kararıyla alışveriş kampanyası düzenlemeye karar verdik. Kampanyamız hedefine ulaştı ve Ankaramız tekrar eski canlı günlerine kavuştu” dedi.

-ALIŞVERİŞ YÜZDE 27’YE VARAN ORANLARDA ARTTI-

Bezci, kampanya çerçevesinde vatandaşların yaptıkları her 25 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı elde ettiğini, 1 aylık sürede 25 TL’lik alışveriş sayısının 104 milyon 242 bin 725’e ulaştığını anlattı. Gıdadan elektroniğe, giyim ve aksesuardan mobilya ve dekorasyona kadar her alanda alışverişin canlandığını ve çeşitli sektörlerde yüzde 7’den yüzde 27’ye varan oranlarda arttığını bildiren Bezci, otomobil talihlilerinin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi yetkilileri tarafından Noter huzurunda çekiliş yapıldığını da hatırlattı.

 

-BEZCİ: “ANKARALILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”-

Ankara’nın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirdiği darbe girişiminde de büyük yara aldığına değinen Bezci, “Ankara darbeden en çok etkilenen il oldu. Dolayısıyla bu işin kahramanı Ankara’dır” dedi. Kendisi de dahil olmak üzere Ankara halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara çıktığını belirten Bezci, “Halkımız 15 Temmuz gecesi tarih yazdı. Tanklara siper edilen bedenler, demokrasiye sahip çıktı. Sokaklarda günlerce demokrasi şöleni yaşadık. Ankaralı hemşehrilerimizle gurur duyduk. Bir kez daha şuna inandık ki Ankaralılar her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır” diye konuştu.

 

         -EMRULLAH İŞLER: “ATO’YU KUTLUYORUM”-

 

         Otomobil teslim törenine katılan Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de konuşmasında, düzenlediği kampanyadan dolayı ATO’ya teşekkür ederek, “Ankara’da ticaretin canlanmasına vesile olmanızdan dolayı hepinizi kutluyorum” dedi. Türkiye’nin 1 yılı aşkın süredir terör örgütlerinin hedefinde olduğunu belirten İşler, “Bu coğrafyada ayakta kalabilmenin bedelleri var. Tarihte de bu bedeller ödenmiştir. Şu anda da bu bedelleri ödüyoruz. Biz Allah’ın izniyle bu Anadolu coğrafyasını vatan bildik, vatan olarak bu coğrafyayı korumaya kararlıyız” diye konuştu. İşler, Fetullahçı darbe girişimine karşı “destansı bir mücadele” veren Türk milletinin nasıl millet olunacağını tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı. Çifte standartlı politika izleyen Avrupa ülkelerinin demokrasiyi sadece kendileri için istediklerini söyleyen İşler, “Ama bundan sonra demokrasi denilince Türk milleti ve Türkiye akla gelecek. Biz hem demokrasi çıtamızı yükselteceğiz hem de zenginliğimizi arttıracağız” diye konuştu.  Bütün demokratik ülkelerin zengin ülkeler olduğunun altını çizen İşler, Türkiye’nin zenginleşmesini, gelişmesini ve kalkınmasını istemeyenler olduğunu vurguladı. İşler, Eski Cumhurbaşkanlarından Turgut Özal’ın ”21. yüzyıl Türkiye asrı olacak” sözüne atıfta bulunarak, “O Türkiye asrını hep birlikte kuruyor, inşa ediyoruz. Bu kazanımı hep birlikte elde edeceğiz. Bütün meydan okumalara karşı dimdik duruyoruz. Millet olarak, 79 milyon olarak darbe girişimine göğsümüzü siper ettik. Tanklara, toplara, uçaklara meydan okuduk. Bundan sonra da bizi kimse durduramayacak. Türkiye’nin geleceği çok parlaktır” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından otomobil talihlilerine anahtarları teslim edildi. Törene ATO Yönetim Kurulu, meclis ve komite üyeleri de katıldı.  

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55