,
  • BIST 9889.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 28 °C

Vali Ahmet Deniz Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Vali Ahmet Deniz Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti
Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte gece geç saatlerde, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.


Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte gece geç saatlerde, Karşıyaka, Hürriyet, Akyürek, Şafak ve Bahçelievler Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
 
Kahvelerde oturan vatandaşlarla çay içip birlik ve beraberliğimiz konusunda sohbet eden Vali Deniz, “Bizler bin yıldır bu coğrafyada birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Bizleri bölmeye çalışanların karşısında her zaman dik durduk. Ülkemizi vatanımızı bayrağımızı savunurken de şehit verdik. Hainler ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti dize getiremeyecekler, Çanakkale’de saldırdılar dize getiremediler. O gün bu milleti dize getiremeyenler 15 Temmuzda içimizde yetişen hainleri kullanarak üzerimize saldılar ama amaçlarına ulaşmadan bertaraf ettik,  aynı şeyi yıllarca dış güçlerin piyonu olan bölücü terör örgütü içinde yapıyorlar. Şimdi de ülkemizin güney sınırında bir terör koridoru oluşturmaya çalışıyorlar. Bizim zeytin dalı operasyonumuz Kürt kardeşlerimize yapılan bir operasyon değildir. Tamamen terör örgütlerine karşı yapılan bir operasyondur. diye konuştu.
 
Bölücü terör örgütlerinin finans kaynağı olan ve gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu ile mücadelenin de önemli olduğu belirten Vali Deniz, Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden uyuşturucu ile mücadele konusunda birçok operasyon yaptığını belirti.
 
“Sigarayı Sen de Bırak”
 
 Her fırsatta “Sigarayı Sen de Bırak” kampanyasına değinen Vali Deniz,  sigara kullanan vatandaşlardan sigarayı bırakmalarını istedi.  Sigaranın, birçok ölümcül hastalığa yol açtığını, her yıl birçok vatandaşın sigaraya bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Vali Deniz, geleceğimiz için “Sigarayı Sen de Bırak” dedi.
 
Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerinin giderilmesi için ilgili kurumlara talimat verdi. 
 
Vali Deniz’e ziyaretlerinde duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar, her fırsatta kendilerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  
 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55