,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 20 °C

Umut Kervanı Vakfı bu Ramazan "HAYAT BİRLİKTE GÜZEL" diyecek

Umut Kervanı Vakfı bu Ramazan  "HAYAT BİRLİKTE GÜZEL" diyecek
Ramazan ayı yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Umut Kervanı, Ramazan ayı münasebetiyle "Hayat birlikte güzel" sloganıyla başlattığı yardımları İstanbul'dan dağıtmaya başladı. Gaziantep ve Mardin'de de ihtiyaç sahiplerine ramazan paketleri dağıtıldı. Umut Kervanı Vakfı Başkanı Cengiz Kurtaran, Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Ramazan ayı yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

"ZEKÂT, FİTRE VE SADAKALARI İNŞALLAH FAKİRLERE ULAŞTIRACAĞIZ"

Kurtaran, "Çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç alışılmışın dışında bir sıkıntıdır. Bu sene Ramazan ayında özellikle camilerden, teravihlerden mahrum olacağız. Farklı bir Ramazan atmosferi yaşayacağız. Bu zor ve sıkıntılı günlerde Umut Kervanı olarak mağdur ve muhtaç olan ailelerimizin yanında yer alacağız. Onların ihtiyaçlarını gidermek için de elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz. Muhtaç ve fakirlere sahip çıkmak zorundayız. Dolayısıyla bu anlamda işsiz kalan, özellikle yaşlı olan büyüklerimiz evlerinden çıkamıyorlar ve muhtaç durumdalar. Bize her gün yüzlerce kişi yardım için müracaat ediyor. Biz de onlara sahip çıkma adına bu Ramazan ayında elimizden gelen her türlü gayreti sar edeceğiz. Bu konuda hayırseverlerimizin bize bağışladıkları zekât, fitre ve sadakaları inşallah fakirlere ulaştıracağız." dedi.

umut-kervani-vakfi-ramazan-yardimi.jpg

 "HAYAT BİRLİKTE GÜZEL"

Üç aylarda başlattığı yardım kampanyasını sürdüren Umut Kervanı Hayat Birlikte Güzel" sloganıyla başlattığı yardım çalışmaları kapsamında Gaziantep ve Mardin'in Midyat İlçesinde  yüzlerce aileye "Ramazan Erzak Paketi" yardımında bulundu.  Şu ana kadar yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştıran Gaziantep Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca da gelen yardımları maddi durumu düşük olan yetim, mülteci ve fakir ailelere bayram arifesine kadar dağıtacak, Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere ulaşmaya devam edecek. Ramazan ayı öncesi yaptıkları ve ay boyunca da yapacakları yardımlarla ile ilgili bilgi veren Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında yetim, fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

MİDYATLI YETİM VE MUHTAÇ AİLELERE YARDIM

Midyat Umut Kervanı, ilçede yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi onlarca aileye nakdi ve gıda yardımı ulaştırarak yüzlerini güldürdü. Ramazan Ayı öncesi yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Umut Kervanı Midyat Yardım komisyonu Başkanı Nureddin Ayyıldız, “Midyat Umut Kervanı olarak özellikle bu Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalmak zorunda kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza, ayrıca yetim, muhtaç ve mağdur kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Toplamda 37 aileye nakdi ve gıda yardımında bulunduk." dedi.

Kaynak: DOĞRUHABER
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55