,
  • BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 28 °C

Malatya Umut Kervanı yüzlerce aileye kurban eti dağıtmaya başladı

Malatya Umut Kervanı yüzlerce aileye kurban eti dağıtmaya başladı
Hayırseverlerin bağışladıkları kurbanları hijyenik bir ortamda kesen Malatya Umut Kervanı, önceden tespit edilen yaklaşık 300 aileye dağıtmaya başladı.

 

Malatya Umut Kervanı Temsilcisi Ali Sağlık, hayırseverlerin 30’u yurt dışında kesilmek üzere 57 adet küçükbaş kurban bağışında bulunduklarını, bayramın ilk günü Kurban Bayramı’na müteakip hijyenik bir ortamda profesyonel ekiplerce tekbir ve salavatlar eşliğinde kesimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bayramın birinci günü Cuma namazının ardından dağıtım ekiplerince daha önce tespit edilen yaklaşık 300 aileye dağıtmaya başladıklarını belirten Sağlık, çalışmalarının Kurban Bayramı süresince devam edeceğini dile getirdi.

Malatya Umut Kervanı yüzlerce aileye kurban eti dağıtmaya başladı

Ali Sağlık

Bayramın değeri ve anlamının yetim ve muhtaçların yüzlerinin gülmesi olduğuna dikkat çeken Sağlık, muhtaç ve yetim ailelerin yüzlerinin güldürülebildiği müddetçe bayramın daha güzel olacağını söyledi.

Üye ve gönüllülerin aileleriyle bayramlaşmadan sabahın erken saatlerinde kurban kesim yerine gelerek çalışmalara katıldıklarını dile getiren Sağlık, kendilerine ve bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Malatya Umut Kervanı yüzlerce aileye kurban eti dağıtmaya başladı

 “Kurban Bayramı süresince çalışmalarımız devam edecek”

Sağlık, “Bu çalışmalara destek veren bağışçılardan, üye ve gönüllülerimizden Allah (Celle Celaluhu) razı olsun. Özellikle üye gönüllülerimiz gereken bütün fedakarlıkları gösterdiler. Sabahın erken saatlerinde daha aileleriyle bayramlaşmadan kurban kesim yerine gelip çalışmalara iştirak ettiler. Çalışmalarımız devam ediyor ve Kurban Bayramı süresince de devam edecektir. Bayramın değeri ve anlamı yetim ve muhtaçların yüzlerinin gülmesidir. Bayram, muhtaç ve yetim ailelerin yüzlerini güldürebildiğimiz müddetçe daha güzel olacak ve hep birlikte daha güzel bayramlara ulaşacağız inşallah. Kurban bağışında bulunan tüm hayırseverlerimizin, üye ve gönüllülerimizin Kurban Bayramı’nı kutlar, Coronavirus salgının bittiği daha nice güzel bayramlara Allah-u Teâlâ’nın bizleri ulaştırsın inşallah. ” dedi. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55