,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

İTTİHADUL ULEMA'dan Hazreti Muhammed'e hakaret eden Perinçek'e tepki

İTTİHADUL ULEMA'dan Hazreti Muhammed'e hakaret eden Perinçek'e tepki
Hazreti Muhammed'e yönelik hadsiz ifadelerde bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e tepki gösteren İTTİHADUL ULEMA Genel Sekreteri Molla Muhammed Özer, "Doğu Perinçek tarafından efendimize hadsizlik ve hürmetsizlik yapılmıştır" dedi.

Türkiye'de İslam dinine ve kutsallara dil uzatma furyasının sonuncusu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçekten geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bodrum'da yaptığı konuşmada, milyarlarca Müslüman'ın büyük muhabbet beslediği ve sünnetine ittiba etmeye çalıştığı İslam peygamberi Hazreti Muhammed'e hadsiz ifadelerde bulunmuş, Müslümanlar ise Perinçek'i "haddini bilmeye" davet etmişti.

https://ilkha.com/guncel/hazreti-muhammed-e-hakaret-eden-perincek-e-tepki-yagdi-206537

Hazreti Muhammed'e hadsiz ifadelerde bulunan Perinçek'e bir tepkide İTTİHADUL ULEMA'dan geldi.

İTTİHADUL ULEMA Genel Sekreteri Molla Muhammed Özer, yaptığı açıklamada son günlerde ülke genelinde çeşitli vesileler ile kutsal değerlere dil uzatıldığını, Müslümanların bu yaşananlara sessiz kalmamaları gerektiğini hatırlattı.

"İslam ile savaşta hiç kimse başarılı olmamıştır, sen de olamayacaksın"

Sözlerine, "Müslümanlar için en mukaddes değerler olan Kur’an-ı Kerîm ve Hazreti Muhammed (Aleyhissalâtu Vesselâm)’dır. Ve onlara karşı yapılabilecek her türlü hadsizlik ve hürmetsizlik bütün Müslümanlara yapılmış sayılır." ifadeleri ile başlayan Özer şunları söyledi:

"Son dönemlerde Türkiye’de çeşitli vesilelerle bu kutsal değerlere bazı kişiler tarafından dil uzatılıyor. Müslümanların bu konuda sessiz ve suskun kalmaları bu hadsizleri cesaretlendiriyor. Son günlerde bir siyasi parti lideri olan Doğu Perinçek tarafından efendimize hadsizlik ve hürmetsizlik yapılmıştır. Biz bu adamın geçmişten beri İslami camialara ve tarikatlere düşmanlık ettiğini biliyoruz. Ancak bu son saygısızlığı bardağı taşıran damla olmuş ve hadsizliğin zirvesini bulmuştur. Bu adama şunu diyoruz: İslam ile savaşta hiç kimse başarılı olmamıştır, sen de olamayacaksın. Ancak bu dünyada Müslümanlar nezdinde nefretle anılmayı ahirette ise Allah’ın (cc) azabına duçar olmayı hak edersin. Tüm Müslümanlara çağrımız ise bu tür hürmetsizlik ve hadsizliklere sessiz ve tepkisiz kalmamalarıdır." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55