,
  • BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 28 °C

İnsan Kaynakları Zirvesi Yönetimin DNA’sını çözecek​!

İnsan Kaynakları Zirvesi Yönetimin DNA’sını çözecek​!
İnsan Kaynakları Zirvesi, 15 – 16 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da “DNA – Decoding The New Age” – “Yönetim, Yeni Çağın Kodları ile Yeniden Yazılıyor” temasıyla 22’nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Management Centre Türkiye (MCT) tarafından 1995’ten bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi, 15 – 16 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da “DNA – Decoding The New Age” – “Yönetim, Yeni Çağın Kodları ile Yeniden Yazılıyor” temasıyla 22’nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yönetim ve İnsan Kaynakları alanındaki en güncel uygulamaların, sorunların ve fırsatların tartışılacağı zirvenin ana oturum konuşmacıları arasında dünyanın en iyi gelişen yönetim gurusu, SweetmanCragun’un Kurucu Başkanı Kate Sweetman ve en çok izlenen TEDx konuşmacılarından, Cornell Üniversitesi Sibley Mekanik ve Uzay Mühendisliği Fakültesi'nden Yrd. Doç. Guy Hoffman da yer alıyor.

 

Management Centre Türkiye (MCT)’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi, bu yıl da birbirinden önemli konuşmacıların katılımıyla 15 – 16 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl, İstanbul Lütfi Kırdar’da "DNA – Decoding The New Age” – “Yönetim, Yeni Çağın Kodları ile Yeniden Yazılıyor” temasıyla gerçekleştirilecek zirvede; özel oturumlar, çalışma grupları, fuar sunumları ve dikkat çekici farklı birçok etkinlik de yer alacak. İnsan Kaynakları Zirvesi'nin konferans başkanlığını “Forty Over 40 2015” listesinde yer alan ve dünyada takip edilmesi gereken 40 kadın arasında gösterilen Management Centre Türkiye Genel Müdürü Didem Gürcüoğlu Tekay ile Management Centre Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alper Utku üstlenecek.

 

Finansbank ve Kariyer.net’in Ana Sponsorluğunu üstlendiği zirvenin dikkat çeken isimleri arasında, Dünya Ekonomik Forumu tarafından “Dünyayı Şekillendirenler”den biri olarak belirlenen, Ekonomi ve Toplum için Kadınlar Forumu tarafından “Parlayan Bir Yetenek” olarak tanımlanan Stratejist ve Dijital Antropolog Rahaf Harfoush da bulunuyor. Yükselen teknoloji, inovasyon ve dijital kültür arasındaki geçişlere odaklanan bir strateji uzmanı olan Harfoush, deneyimlerini ve önerilerini katılımcılarla paylaşacak. Kurumsal liderlik ve değişim alanlarında lider uygulayıcılar ve öğretim üyeleriyle uzun yıllar çalışan The Right Conversation Araştırma Direktörü John Higgins de, kişilerin gerçek deneyimleri ve kendi karakterlerini kullanarak çalışmaları konusunda konuşacak.

 

Zirvenin konuşmacıları arasında; çalışmaları New York Times gibi önemli yayınlarda yer alan, birçok işletmede üst düzey yöneticilik ve danışmanlık yapan Impact 7 Generation CEO’su Brian Chossek, çeşitli ulusal ve uluslararası organizasyonlar tarafından pek çok ödüle layık görülen, 27 ülkeden gelen destekle son olarak 2014’te Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen Prof. Dr. Vamık D. Volkan, eş yazarlığını yaptığı “Bilmemek: Belirsizliği Fırsata Çevirme Sanatı” kitabı ile 2015’te İngiltere’de “Yılın Kitabı” ödülünü kazanan Liderlik Eğitmeni ve Danışman Diana Renner ve Management Centre Türkiye CEO’su Tanyer Sönmezer gibi birbirinden önemli isimler yer alacak.

 

Karsu ve Levent Yüksel, 22.İnsan Kaynakları Zirvesi Sahnesinde

İnsan Kaynakları Zirvesi sahnesi, bu yıl önemli müzisyenlerin katılımıyla farklılaşacak. Zirve konuşmacıları arasında yer alan ve henüz 22 yaşındayken hayatı belgesel olan müzisyen Karsu, imkansızlıkla dolu kariyer hayatında başarıya nasıl ulaştığını ve hayat deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Karsu’nun, özel olarak seçtiği parçaları da piyano eşliğinde seslendireceği zirvede ayrıca, Levent Yüksel de İş’te Koro’nun Clear sponsorluğunda gerçekleştirilecek konserine eşlik edecek.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55