,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR'dan PKK saldırısına sert tepki

HÜDA PAR'dan PKK saldırısına sert tepki
HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, anne Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğinin katledildiği saldırının insanlığa karşı işlendiğini, saldırganları ve azmettiricileri lanetlediğini ifade etti.

Dün Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde anne Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın katledildiği saldırı ile ilgili HÜDA PAR'dan PKK'ya tepki geldi. HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz sosyal medya hesabında “Anne ve bebeğini katleden elleri, azmettiricileri ile beraber lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

Dün Hakkâri'de astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönerken PKK'lıların önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 11 aylık bebeği ile beraber anne Nurcan Karakaya hayatını kaybetti.

Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkisinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olay sonrasında 11 aylık bebeğin annesi ile hayatını kaybetmesi ile PKK'ya yönelik büyük bir tepki oluştu.

Saldırıya her kesim ve çevreden tepkiler gelirken bir tepki de HÜDA PAR'dan geldi. HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırının insanlığa karşı işlendiğini, saldırganları ve azmettiricileri lanetlediğini ifade etti. Yavuz şu açıklamalarda bulundu:

“Her yaştan insanın sürekli bulunduğu alanlara patlayıcı tuzaklayanlar, insanlığa karşı suç işlemişlerdir. Anne ve bebeğini katleden elleri, azmettiricileri ile beraber lanetliyorum.”

HÜDA PAR adına bir tepki de parti Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük'ten geldi. Anne ile evladına Allah'tan rahmet dileyen Elibüyük şu ifadeleri paylaştı:

“Pkk'nin eli yine masumların kanına bulaştı. Bir anne ve yavrusu malum örgüt tarafından katledildi. Zalimlerin kıymet bulduğu bir yerde zulüm kaçınılmazdır. Kan ve kaos ile var olan bu örgüt ne yazık ki hala birilerinin desteğiyle hayat buluyor. Anne ve evladına rahmet diliyorum.”

 

 

Her yaştan insanın sürekli bulunduğu alanlara patlayıcı tuzaklayalar, insanlığa karşı suç işlemişlerdir.
Anne ve bebeğini katleden elleri, azmettiricileri ile beraber lanetliyorum.

 

Pkk'nin eli yine masumların kanına bulaştı. Bir anne ve yavrusu malum örgüt tarafından katledildi. Zalimlerin kıymet bulduğu bir yerde zulüm kaçınılmazdır. Kan ve kaos ile var olan bu örgüt ne yazık ki hala birilerinin desteğiyle hayat buluyor.
Anne ve evladına rahmet diliyorum.

Kaynak: DOĞRUHABER
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55