,
  • BIST 9887.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 26 °C

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı'ndan Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı'ndan Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret
HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş, beraberindeki heyetle birlikte Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kollarından oluşan bir heyet, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kollarını ziyaret etti.

HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş, beraberindeki heyetle birlikte Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dayı tarafından karşılandı.

Ziyarette İstanbul Sözleşmesi başta olmak üzere, genç evlilik mağdurlarının yaşadıkları sıkıntılar ve toplumun içerisinde bulunduğu kültürel yozlaşma gibi konular ele alındı.

Yapılan görüşme ile ilgili değerlendirmede bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş, "Kadına şiddeti önlemek bahanesi ile ustaca oluşturulmuş İstanbul Sözleşmesi'nin maddeleri arasına aile yapımızı, değerlerimizi, inancımızı hedef alan gizli dinamitler yerleştirilmiştir. Bunlar yasal olduğu takdirde ahlaksızlığın ve aile yıkımının önü açılmış olacaktır. Bu sebepten dolayı daha önce ziyaretimize gelip İstanbul Sözleşmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz Yeniden Refah Partisi İstanbul Kadın Kolları'na iade-i ziyarette bulunarak İstanbul Sözleşmesi dahil bu süreçte aile, toplum ve neslimiz için tehdit oluşturabilecek tüm yaptırımlara karşı nasıl bir yol takip edilmeli, ne gibi çalışmalar yapılmalı konusunda ortak istişare yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Umarız ki bu görüşmemiz, toplumumuzun kirletilmiş algılardan kurtulması ve huzur bulmasına vesile olur. " dedi.

Aktaş, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Yeniden refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dayı ve ekibine teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dayı ise, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; "HÜDA PAR Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Sayın Münevver Aktaş ve ekibi, Yeniden Refah Partisi İl Merkezimize yaptıkları ziyarette İstanbul Sözleşmesi konusu detaylı olarak görüşüldü. Gayemizin ortak olduğu ifade edilerek birlikte hareket etmenin öneminden, paneller düzenleyerek her kesimi bilgilendirmenin gerekliliğinden bahsedildi. Temelde ailede öze dönüşün sağlanmasıyla, algı operasyonlarının tehlikelerini ortadan kaldıracak ortak çalışmalar yapılmasıyla ilgili kararlar alındı. Güzel birlikteliklerimizin devamıyla ilgili iyi niyet ve temennilerle, Münevver hanım ve ekibini uğurladık. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55