Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.
2 kilo 943 gram ham madde ele geçirildi
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il genelinde "Sokaklar Güvende" parolasıyla uyuşturucu madde satışı yapan, bulunduran ve kullanan şahıslara yönelik 19 Ekim’de gerçekleştirilen operasyonda 2 kilo 943 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ele geçirildi.
Ele geçirilen ham maddeden tahmini 100 ila 150 kilogram arasında uyuşturucu madde üretilebileceğinin değerlendirildiği belirtildi.
2 şüpheli tutuklandı
Operasyon kapsamında Z.S. ve İ.Y. isimli 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, 20 Ekim’de çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Niğde Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması ve halkın huzur ve güvenliğinin korunması amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz sürdürüldüğünü bildirdi.
Kaynak:İLKHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.