Konya’da Altınfest heyecanı başlıyor: 120’den fazla kuyumcu katılacak
Yayınlanma:
Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği öncülüğünde düzenlenecek Altınfest Çadır Günleri, 19-25 Ekim'de gerçekleştirilecek. Konya genelinde 120’den fazla kuyumcu ve sarrafın katılması beklenen organizasyonda, her işletme kendi mağazasında özel kampanyalarla yer alacak.
Konya’da altın ve mücevher sektörünü bir araya getirecek Altınfest Çadır Günleri için hazırlıklar tamamlandı.
Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği öncülüğünde 19-25 Ekim'de düzenlenecek organizasyon, şehrin farklı noktalarındaki kuyumcu mağazalarında gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Tahir Azman’ın da kamuoyuna bilgi verdiği etkinlikte, katılımcı işletmeler kendi kampanya ve ürün seçeneklerini vatandaşlarla buluşturacak.
Tek bir merkezde kurulacak fuar yerine şehir geneline yayılan organizasyonla, altın, pırlanta ve mücevher alışverişine ilgi duyan vatandaşların katılımcı mağazalara ulaşması hedefleniyor.


Kaynak:İLKHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.