İstanbul ve çevresi için kuvvetli sağanak uyarısı
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, gece saatlerinden itibaren Kırklareli’nin doğusu ile Tekirdağ’ın kuzeyinde, sabah saatlerinden itibaren ise İstanbul ve Kocaeli’nin batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
Yağışların sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtilerek, bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji, yurt genelinde sağanak yağışların yarın da etkisini sürdüreceğini açıkladı.
Adana, Adıyaman, Balıkesir, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, Mersin, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Malatya, Kahramanmaraş, Muş, Siirt, Sinop, Tekirdağ, Şanlıurfa, Batman, Osmaniye için "sarı" kodlu uyarı yayımlandı.
Vatandaşların günlük yaşamda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Kaynak:İLKHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.