Etüt merkezinde haftalık deneme sınavları başladı

Etüt merkezinde haftalık deneme sınavları başladı
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için etüt merkezinde düzenlenen haftalık deneme sınavlarının ilki, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etüt merkezinde, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin akademik başarılarını artırmak amacıyla planlanan haftalık deneme sınavları başladı.

Uygulamanın ilk sınavı, öğrencilerin yoğun katılımıyla sorunsuz şekilde tamamlandı.

Gerçek sınav koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen deneme sınavı, öğrencilerin sınav atmosferini deneyimlemeleri ve zaman yönetimi becerilerini geliştirmeleri açısından önemli bir fırsat sundu.

Sınav sonrası yapılan değerlendirmelerle, öğrencilerin güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri belirlendi.

Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla hizmet veren etüt merkezinde, alanında uzman öğretmenlerin rehberliğinde yürütülen sınav hazırlık sürecinin daha verimli hale getirilmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda düzenli olarak gerçekleştirilecek deneme sınavlarının her hafta devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, deneme sınavları sayesinde öğrencilerin eksik konularını daha net görerek çalışma programlarını bilinçli şekilde planlayabileceklerini belirterek, uygulamanın üniversite sınavına hazırlık sürecine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Etüt merkezinde haftalık deneme sınavları başladı

Etüt merkezinde haftalık deneme sınavları başladı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.