Yozgat’ta drift ve ters yön ihlaline ehliyete el koyma cezası

Yozgat’ta drift ve ters yön ihlaline ehliyete el koyma cezası
Yozgat’ta trafik denetimlerinde drift yaptığı ve ters yönde araç kullandığı tespit edilen sürücünün ehliyetine el konuldu.

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-D maddesinde yer alan drift ve 46/2-H maddesinde düzenlenen ters yönde araç kullanma kuralının ihlal edildiğinin belirlendiği bildirildi.

Açıklamada, söz konusu ihlaller nedeniyle sürücü hakkında gerekli cezai işlemin uygulandığı ve ehliyetine el konulduğu kaydedildi.

Valilik, şehrin huzur ve güvenliği için trafik denetimlerinin aralıksız sürdürüldüğünü belirterek sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.

?s=20

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.