,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

​​​​​​​Yetimler Vakfından "İyilik Zili Çalıyor" kampanyasına destek çağrısı

​​​​​​​Yetimler Vakfından "İyilik Zili Çalıyor" kampanyasına destek çağrısı
Yetimler Vakfı, yetim ve kimsesiz çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik "İyilik Zili Çalıyor" sloganıyla kampanya başlattı.

İhtiyaç sahibi kimsesiz ve yetim çocuklara yönelik farklı alanlarda yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde kırtasiye yardımında bulunmak üzere başlattığı "İyilik Zili Çalıyor" kampanyasında 3 bin yetime ulaşmayı hedefliyor.

Her bir öğrenci için hazırlanan kırtasiye paketi 750 TL olarak belirlenirken hayırseverlere çağrıda bulunan Yetimler Vakfı, gelecek nesiller arasında şuurlu bir gençliğin oluşması için bu tür programların desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yürütülen proje çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, "Yetim çocuklarımızın sadece gıda ve giyim değil, aynı zamanda eğitimlerine de destek vermeyi her zaman şiar edinmiş olan Yetimler Vakfı, bu yıl da aynı şuur ve gayretle yetimlere eğitim desteği sunmaya devam edecektir. Zira eğitimden yoksun bırakılmış, başıboş ve sahipsiz bir şekilde sokağa terkedilmiş her yetim ve kimsesiz çocuk, yarınlarda insanlık için problem olmaya aday bir birey olacaktır." dedi.

Bozkır, "İşte bu hassasiyet ve anlayışla bu yıl da 'İyilik Zili Çalıyor' sloganıyla başlatacağımız kampanya kapsamında yaklaşık 3 bin yetim çocuğumuza eğitim desteği vermeyi hedefliyoruz. Her bir yetim evladımıza verilecek olan ve içinde ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemesi yer alan kırtasiye paket bedeli 750 TL olacaktır." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlere destek çağrısında bulunan Bozkır, "Sizler de bu eğitim desteğine ortak olmak ve gelecekte insanlık için bela değil, hizmet ve selamet vesilesi olacak şuurlu bir neslin inşa edilmesine katkı sunmak istemez misiniz? Haydi o zaman, hep birlikte geleceğimizi başıboş değil, bilgi ve erdem sahibi bir nesile teslim edelim. Teslim edelim ki, yarınlarımız, bugünlerimizden daha güzel ve huzurlu olsun. Rabbimiz, yapacağınız tüm hayırları kabul eylesin. Cümlemize dünya ve ahiret saadeti nasip eylesin inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55