,
  • BIST 10105.43
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 30 °C

Yetimler Vakfı, Gaziantep’te yüzlerce yetim çocuğu giydirdi

Yetimler Vakfı, Gaziantep’te yüzlerce yetim çocuğu giydirdi
Yetimler Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Gaziantep’te yüzlerce yetim çocuğun giyim ihtiyacını karşılayarak çocukların yüzünü güldürdü.

 

İhtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda, ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı öncesi yetim çocukların yüzlerinin gülmesine vesile oldu.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin başladığı dönemlerde kırtasiye, kış mevsimi başlangıcında bot ve mont, her ay düzenli dağıtılan yetim aylıklarının yanında bayram öncesinde de çocukların giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayan Yetimler Vakfı, Gaziantep’te yüzlerce çocuk için yetim giydirme çalışmasını başlattı.

Ramazan Bayramı öncesinde yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürerek mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilcisi Eyüp Yüzgeç, Ramazan Bayramı öncesinde yetimlerin bayrama boynu bükük girmemeleri için harekete geçtiklerini belirtti.

Hayırseverlerin destekleriyle Ramazan Bayramı öncesi yetim çocukların yüzünü güldürdüklerini dile getiren Yüzgeç, “Ramazan Bayramı öncesi yetim çocuklarımızı sevindirmek için hayırseverlerimizin desteğiyle çocuklarımıza bayramlık kıyafet alık. Çocuklarımızı aileleri ile birlikte alışveriş merkezine getirdik. Ramazan Bayramı öncesi çocuklarımızın yüzünü güldürerek mutluluklarına ortak olmak ve onların yüzünü güldürmek istedik. Yetim çocuklarımız istedikleri ürünü alarak bayram mutluluğunu yaşadılar. Bu anlamda sponsor olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Hayırseverlere seslenen Yüzgeç, “Bu yetimlerin gözleri bizde. Bayramlarda bizleri bekliyorlar. Çünkü bu yetimler ümmete emanet olduklarını biliyorlar. Biz de inşallah bu emanetlere sahip çıkacağız. Hem bayramlarda hem de normal günlerde yanlarında olup hayır dualarını alacağız. Yetimlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Ramazan Bayramı için gerekli tüm çalışmalarımız devam ediyor. Bu bayramda da yetimleri unutmayarak, bayramı mutlu karşılamalarına vesile olacağız. Her yıl olduğu gibi yine önceliğimiz yetimler olacak. Vakfımız, yetim çocukların bayrama mutlu girmeleri ve bir nebze olsun yetimliklerini unutmaları için bayrama yeni kıyafetlerle girmelerini hedefliyor. Bu anlamda hayırseverlerden daha fazla destek bekliyoruz. Rabbim yardım eden ve edecek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederim, Allah kendilerinden razı olsun.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55