,
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 28 °C

Yetimler Vakfı Batman'da temsilcilik açtı

Yetimler Vakfı Batman'da temsilcilik açtı
Hem yurt içi ve hem de yurt dışında yetim ve kimsesiz çocuklara yönelik maddi ve manevi desteklerde bulunan Yetimler Vakfı, Batman'da temsilcilik binası açtı.

 

Yılın tamamında yetim ve öksüzlere yönelik yaptığı yardımlarla tanınan Yetimler Vakfı, Batman'da açtığı temsilcilik ile daha çok yetim aileye ulaşmayı hedefliyor.

Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, yaptığı açıklamada, başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde yetim ve öksüzlere yönelik yardım çalışması yürüttüklerini söyledi.

Musab İmir

"Yetimler için bu temsilciliği açtık"

Amaçlarının açtıkları temsilciliklerle daha fazla yetime ulaşmak olduğunu belirten İmir, "Yetimler Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde yardım çalışmalarımızı farklı şehirlerde açtığımız temsilciklerle devam ettiriyoruz. Bunlara ek olarak Batman'da Yetimler Vakfı şubesini açmış bulunmaktayız. İhtiyaç sahibi olan yetim ve öksüz çocuklara ulaşmak, onların maddi manevi ihtiyaçlarını gidermek, bu ailelerimize hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştırmak için bu temsilciliği açmış bulunmaktayız." dedi.

"Ne kadar destek gelirse o kadar yetime ulaşacağız"

Hayırseverlerin destekleri sayesinde yardım faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden İmir, "Ramazan ayında yetim ve öksüz ailelerimize yardım paketlerimizi ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı'nda et yardımında bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hayırseverlerimiz bize bu anlamda ne kadar destek verirlerse biz de daha fazla yetim ve öksüz ailelere ulaşıp ihtiyaçlarını gidermiş olacağız." diye konuştu.

"Yetim ve öksüzlerin ihtiyacını gidermede köprü olun"

Yurt dışında da birçok yardım çalışması yürüttüklerini dile getiren İmir, şöyle devam etti:

"Kurban çalışması yürütüyoruz. Kuyu çalışması yürütüyoruz. Oradaki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyoruz. Hayırseverlerimize çağrımız, yetim ve öksüzlerin ihtiyaçlarını gidermede birer köprü olmalarını istiyoruz. Kimin elinden ne geliyorsa yapsın, yardımları küçümsemesinler. Yardımların doğru ve düzgün bir şekilde ulaştığından da emin olsunlar." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55