,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Yetimler "Dünya Yetimler Günü"nde gökyüzüyle buluştu

Yetimler "Dünya Yetimler Günü"nde gökyüzüyle buluştu
Adana'da, İHH tarafından "Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yetim çocuklar yamaç paraşütüyle uçuş yaptı.

Adana'da yetim çocuklar, yamaç paraşütü yaparak gökyüzüyle buluştu.

İnsani Yardım Vakfı İHH ve Master Havacılık Spor Kulübü, "Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Rüzgârlı Tepe'de etkinlik düzenledi.

İnsani Yardım Vakfı Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan, Yetimler için yamaç paraşütü etkinliğini geleneksel hale çevirerek her sene bu mutluluğu yaşayacaklarını ve yaşatacaklarını ifade etti.

"Kutsal emanetlerimizi bugün mutluluğa uçuruyoruz"

Eraslan, "Bugün Ramazan'ın on beş'i. 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle geleneksel hale getirdiğimiz yamaç paraşütü ve kutsal emanetlerimizi mutluluğa oturuyoruz. Master Havacılıkla Serdar hocamın ve ekibinin güzel bir katkısı oldu. Geleneksel hale getirdik artık, amacımız burada amacımız burada çocukların farklı spor dallarına hem ilgilerini arttırmak hem de onların mutluluğunu paylaşmaktır. Kutsal emanetlerimizi bugün mutluluğa uçuruyoruz. Ramazan'ın 15'inci günü dünya genelinde Dünya Yetimler Günü olarak kabul edildi. Bu etkinlikler devam edecek, akşamında yine iftar programımız olacak, kutsal emanetlerimizle birlikte iftarımızı açacağız. Biz mutluyuz, arama kurtarma ekibimiz, sağlık komisyonumuz burada ve birlikte güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Onlar uçarken, onların mutluluğunu bugün bu vesileyle paylaşmış olduk." şeklinde konuştu.

"Hayalimi gerçekleştirebildiğim için mutluyum"

Master Havacılık Uçuş Eğitmeni Serdar Gülşen ise spora başlama amacının çocukların yüzlerindeki sevincini görmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu güzel kutsal emanetlerimizin ruhlarına dokunabilmek, onlarla hoş anılar paylaşabilmek adına başlamıştım bu spora. Bu hayalimi gerçekleştirebildiğim için mutluyum, onlarda mutlular. Bugün paraşütlerimizi hayırlı bir iş için havalandırdık, oldukça mutluyuz. Çözüm ortağımız İHH'ya da bu anlamda bize destek olduğu için teşekkür ediyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik, hayırlısıyla burada çocuklarımıza birlikte buluşup bu etkinliklere devam edeceğiz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55