,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

Yapıcıoğlu'ndan Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ne ziyaret

Yapıcıoğlu'ndan Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ne ziyaret
Seçim sonrası sürdürdüğü ziyaretler kapsamında İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim öncesinde ziyarete dip destek talebinde bulunduğu Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ve İl Başkanı İsa Güvendik ile birlikte Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ni ziyaret eden Yapıcıoğlu, dernek başkanı Rıfat Aba,  dernek yöneticileri ve müdavimleri ile görüştü.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Seçimden önce gittiğimiz tüm kardeşlerimize seçimden sonra da gitme niyetindeyiz. Onları ziyaret edip halleşmek, bizlerden bir taleplerinin olup olmadığını öğrenmek için her tarafa gitmeye niyetimiz var. Ancak şunu da bilmek gerekir ki memleket çok geniş, 81 il var. Sadece bir ilin onlarca derneği var. Her tarafa yetişmek mümkün değil. Haftanın 3 günü Ankara'dayız. İnanın ki o 3 günde ziyaret etmek isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle bazen yemek yiyecek zamanımız yok. Ancak bu bizim için mazeret değildir. Buraya mazeret uydurmaya, yoğunluktan şikâyet etmek için gelmedik. Bu işe girerken sırtımızdaki yükün ağırlaşacağını biliyorduk." dedi.

"İnşallah bundan sonra da dostlarımızı unutmayacağız"

Yapıcıoğlu, "Hatta seçimler yaklaştığında birkaç defa arkadaşlarımız 'az kaldı, bitecek' diye konuşuyorlardı. Onlara, 'Bu daha fragman, asıl film, asıl iş seçimden sonra başlıyor' dedim. Seçim çalışmalarında iyi terledik, iyi yorulduk, iyi koştuk ama seçimden sonra yükümüzün ağırlaşacağını da biliyorduk. Daha fazla koşmamız, daha fazla yorulmamız, daha fazla insana dokunmamız gerekecek. İlk dokunuşumuzda destek talep ediyorduk. 30-40 dakikada 40 kişiye derdimizi anlatmak mümkündür ama bu kadar sürede 40 kişinin derdini dinlemek mümkün değildir. Bunun için 4 saat dinlemeniz gerekir. Bunu bilerek yola çıktık. İnşallah bundan sonra da dostlarımızı unutmayacağız. En azından bilerek unutmuş gibi olmayacağız. Eğer gerçekten unutursak siz de kusura bakmayın, Allah da bizi affetsin. İnşallah dostumuza dostuz, dostlarımızı unutmayacağız. Belki bize kötülük düşünen, bize zarar vermek isteyen insanların nahoş hareketlerini unutmak için kendimizi zorlayacağız. İnşallah bize yapılan hiçbir iyiliği, hiçbir duayı, hiçbir desteği bilerek unutmayacağız. Bu gelişimizi bir teşekkür ziyareti olarak kabul edin. Rabbim fırsat verirse başka yerlerde, başka zamanlarda tekrardan görüşmek isteriz." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55