,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C

Yapıcıoğlu: Üzerimizden oyunlar kurarak milleti rahatsız etmenize asla izin vermeyeceğiz!

Yapıcıoğlu: Üzerimizden oyunlar kurarak milleti rahatsız etmenize asla izin vermeyeceğiz!
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kendi siyasi çıkar ve ikballeri için milletin evlatlarını birbirine karşı kışkırtarak birbirine kırdırmak isteyen millet düşmanlarının oklarının HÜDA PAR'a yöneldiğine dikkat çekti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partililer ve gönüllüler tarafından oluşturulan konvoyla halkı selamladı.

HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, ilçe belediye başkan adayları ve partililerden bir heyetle birlikte Yapıcıoğlu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Yapıcıoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın toplantısında Yapıcıoğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünü kutlayarak, memleketin Çanakkale ruhuna ihtiyacının olduğunu, Gazze'de yaşanan soykırımın sona ermesi ve insani koridorun açılması için tüm insanlık ailesine ve İslam alemine çağrıda bulundu.

Partisinin seçim çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunan Yapıcıoğlu, partisine yapılan karalama ve iftiralara tepkisini dile getirdi.

Partisine yönelik karalama dilini kullananların başaramayacaklarını belirten Yapıcıoğlu, "İnşallah bu kez milletimiz bu olumsuz, bu kirli dili kullananlara prim vermeyecek, onlara hak ettikleri cevabı verecektir." dedi.

"İnsanlık alemini, İslam dünyasını bu siyonist vahşeti durdurmak için, fiilen harekete geçmeye davet ediyorum"

Sözlerine; memleketin Çanakkale ruhuna ihtiyacı olduğunu, bu ruhla siyonist vahşetin durdurulması ve Gazze'de insani koridorun açılması çağrısında bulunan Yapıcıoğlu, "Bugün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü. Bu zaferin yıldönümünde memleketin yeniden Çanakkale ruhuna ihtiyacı olduğunu söyleyerek sözlerime başlamak istiyorum. Yine bugün zaferin yıl dönümünü idrak ettiğimiz gün maalesef Gazze'den imdat çığlıkları yükseliyor. Gazze Sağlık Bakanlığının; Dünya Sağlık Örgütüne, Birleşmiş Milletlere, uluslararası kuruluşlara ve İslam dünyasına bir çağrısı var. Gazze'nin batı tarafında bulunan Şifa Hastanesi Sağlık Kompleksi'ne vahşi bir saldırı oldu. İHA'larla, tanklarla ve orada bulunan katil sürüsünün keskin nişancılarıyla bir saldırı oldu bugün. Hastanenin kapısında çıkan yangından dolayı içeride bulunan kişilerin dışarıya çıkması engelleniyor. Pencerelere çıkanlar uzaktan keskin nişancılar tarafından vuruluyor ve insansız hava araçlarıyla yapılan saldırılarda çok sayıda şehit ve yaralının olduğu haberleri geliyor. Dünyanın gözünün içine baka baka katliamlarına, soykırımlarına devam ediyorlar. Ve uluslararası hiç bir kuralı, hiçbir ahlak kuralını da tanımadığını bir kez daha siyonist katil sürüsü göstermiş oldu. Ben bu vesileyle bütün insanlık alemini, bütün İslam dünyasını, İslam ümmetini, bu siyonist vahşeti durdurmak için, bugüne kadar yapılanların yetersiz olduğunu idrak ederek daha fazla şeyler yapmaya ve fiilen harekete geçmeye davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

"Fitne kazanını kaynatanlar o kazanın içerisine, o kurdukları tuzaklara kendileri düşecek"

DEM'li Tülay Hatimoğulları'nın partisine yönelik karalamalarına sert tepki gösteren Yapıcıoğlu, "Değerli basın mensupları, malumlarınız olduğu üzere seçimle ilgili son iki haftaya girdik. Ve maalesef daha önceki seçimlerde hep şikâyet ettiğimiz bir şey vardı. Siyasetin diliyle ilgili. Müştekiydik. Çok sert, çok kırıcı, kışkırtıcı bir dil kullanılıyor diye. Belki daha önceki seçimlerdekinden daha sert bir dil kullanılmaya başlandı. Bizim temennimiz ve doğrudan doğruya halkla temaslarda gözlemlediğimiz şudur ki; inşallah bu kez milletimiz bu olumsuz, bu kirli dili kullananlara prim vermeyecek, onlara hak ettikleri cevabı verecektir. İnşallah fitne kazanını kaynatanlar, kendileri o kazanın içerisine, o kurdukları tuzaklara kendileri düşecek. Millete kurdukları tuzaklar onların başına geçecektir. Onay makamı olduğunu zanneden zavallı biri, geçen gün Van'da yapmış olduğu açıklamada bizim nasıl ve nerede siyaset yapacağımıza kendisinin karar verebileceğini zannederek onaylamayacaklarını, izin vermeyeceklerini söyleyen cümleler kullandı. Eğer siyaset yapmak için ya da aday göstermek için kendilerinden onay almamızı bekleyeceklerse, onlar kıyamete kadar bekleyecekler." dedi.

"Bizim üzerimizden bazı oyunlar kurarak milleti rahatsız etmenize asla izin vermeyeceğiz"

Partisine yönelik düşmanlaştırıcı dili kullanan siyasilere ve bilumum aparatlarına sert tepki gösteren Yapıcıoğlu, "Meclis'te olmamızdan rahatsız olanlar var. Bunu açıkça dile getirdiler. Şimdi de seçime girmemizden rahatsız oluyorlar. İttifak içerisinde olmamızdan rahatsız olanlar var. Şimdi de tek başımıza seçime girmemizden rahatsız oluyorlar. Olsunlar. Biz onların rahatsız olmasında herhangi bir beis gömüyoruz. Rahatsız olabilirsiniz, diyoruz. Beyler, bayanlar ama şundan emin olun. Milleti rahatsız etmenize, bizim üzerimizden bazı oyunlar kurarak milleti rahatsız etmenize asla izin vermeyeceğiz. Sizin oyunlarınızı, sizin fitnelerinizi inşallah daha önce yaptığımız gibi yine boşa çıkaracağız. İmamı Şafi'ye sormuşlar, fitne zamanında hak ehlini nasıl buluruz diye, o da düşman oklarını takip edin, o sizi hak ehline götürür. Ve şu son süreçte millete düşmanlık edenler, kendi siyasi çıkarları için, kendi ikballeri için milletin evlatlarını birbirine karşı kışkırtıp, ayrıştırıp, bölüştürüp, birbirine kırdırmak, birbiriyle dövüştürmek isteyen millet düşmanlarının okları üzerimize yönelmiş. Irkçı faşistlerin hedefinde HÜDA PAR var. MİT projesi partinin paraşütle inen kontenjan eş başkanının hedefinde HÜDA PAR var. Cinsi sapıkların hedefinde HÜDA PAR var. Laikçi bizantinist Kemalistlerin hedefinde HÜDA PAR var. Din düşmanlığından başka hiçbir marifeti olmayan marjinal solcuların ve bir de itperestlerin hedefinde HÜDA PAR var. Bütün bunlar küresel siyonist emperyalizmin farklı renklerdeki aparatlarıdır. Ama inşallah onların bu çirkin söylemlerine, onların bu düşmanlaştırıcı, kutuplaştırıcı, çatıştırıcı söylemlerine rağmen biz inatla, ısrarla gittiğimiz her yere kardeşlik tohumlarını, huzur tohumlarını, iyilik tohumlarını ekmeye devam edeceğiz. Biz fitnecilere prim vermedik. İnanıyoruz ki milletimiz de prim vermeyecek ve inşallah onlar başta da söylediğim gibi kendi hazırladıkları tuzaklara kendileri düşecekler." dedi.

"Biz seçimlere gidiyoruz, savaşa gitmiyoruz"

Seçimlerde kullanılan dile dikkat edilmesi gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, "Biz hep söyledik. Yine söylüyoruz. Bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. Önümüzde bir seçim var. Biz seçimlere gidiyoruz, savaşa gitmiyoruz. Dolayısıyla herkes kullandığı dile dikkat etmek zorundadır. Siyasi partiler birbirlerinin siyasi rakipleridirler, birbirlerinin düşmanı değildir. Dolayısıyla siyasi bir dil değil, illegal tedhiş örgütlerinin dilini kullanan siyasetçileri bu millet gördü, tanıdı ve inşallah bundan sonra onlara o muameleyi yapacaktır." dedi.

"Seçimleri kazanmak için elimizden gelen her türlü çabayı ortaya koyacağız"

Partisinin seçimlerden çekileceği yalanlarının asılsız olduğunu ve 81 ilin tamamında kendi adaylarıyla kazanmak için seçimlerde yer alacaklarını belirten Yapıcıoğlu, "Gittiğimiz bazı yerlerde birileri sanki HÜDA PAR seçime katılmıyormuş gibi bir söylem geliştiriyor ve bunu yayıyor. Daha önce söyledik bir daha söylüyoruz. 81 ilin tamamında biz kendi adaylarımızla seçimlere gidiyoruz. 922 ilçenin 666'sında bizim belediye başkan adaylarımız var. Ve büyükşehir olmayan illerimizin merkez ilçeleri de dahil 973 ilçenin tamamında bizim meclis üyesi adaylarımız var ve biz kendi adaylarımızla kendi logomuzla seçimlere giriyoruz. Birileri son günlerde HÜDA PAR adaylarını çekecek, şu veya bu partinin lehinde ya da aleyhinde diye bir söylem geliştiriyor. Bu da gerçek dışıdır. Bütün vatandaşlara buradan sesleniyoruz. Biz adaylarımızı geri çekmek için aday göstermedik. Biz aday gösterdiğimiz her yerde seçimleri kazanmak için elimizden gelen her türlü çabayı ortaya koyacağız inşallah. Ama biz bu çabayı ortaya koyarken biz asla çirkinleşmeyeceğiz, biz asla sertleşmeyeceğiz, biz asla birilerinin tuzağına düşmeyeceğiz. Biz siyasetimizi yapacağız. Biz başkasını anlatma ihtiyacını da duymuyoruz. Biz sadece kendimizi, projelerimizi, siyasete bakışımızı yerel yönetimlerden anladığımızı ve yerel yönetimleri kazandığımızda neler yapacağımızı, neler yapmak istediğimizi milletimizle paylaşarak bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Ve inşallah biz bu çizgimizde bu kampanyamızı yürütmeye devam edeceğiz. Ve şimdiden seçimlerin ve sonuçlarının milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

"HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde sosyal belediyeciliği öne çıkaracağız"

Partisinin belediyecilik anlayışında 'sosyal belediyeciliği' ön plana çıkaracaklarını belirten Yapıcıoğlu, "Bitlis'imizin epey sorunları var. Ben gittiğim yerlerde oradaki yerel sorumlulara çok girmemeye azami derecede dikkat etmeye çalışıyorum. Onu daha çok bizim adaylarımız istiyorlar. Ama ben yerel yönetimlere bakışımızı ortaya koymak anlamında birkaç cümle sarf etmek istiyorum. Şunu söylüyoruz. Türkiye 85 milyon değil, 185 milyon insanı besleyecek kadar bereketli bir ülkedir. Fakat maalesef gelir dağılımında bir adaletsizlik, bir eşitsizlik vardır. Bundan dolayı bazı insanlarımız geçimlerini sağlamakta zorlanıyor. Bu nedenle biz diyoruz ki HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde biz sosyal belediyeciliği öne çıkaracağız. Belediyelerimizin olduğu yerlerde, belediye yönetimlerinin HÜDA PAR'lı kardeşlerimize geçtiği yerlerde inşallah hiç kimse yokluktan dolayı aç ve açıkta kalmayacak. Gençlerimiz için, kadınlarımız için, işsizlerimiz için, yoksullarımız için projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi hayata geçirmek için biz milletimizin desteğini bekliyoruz. Ve artık Bitlis'in de HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışma zamanının gelmiş olduğunu ümit ediyorum." dedi.

"Bu seçimlerde, önceki seçimlerde aldığımız oyları birkaç kat arttıracağız"

Partisinin oy oranları hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, önceki seçimlere göre oy oranlarını birkaç kat artırdıklarını ve anket şirketlerinin partisine yer vermemesinden dolayı mahcup olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Daha önceki anketlerde bizim gördüğümüz şey şudur: 2018 seçimlerinde vatandaşın çok az bir kısmı HÜDA PAR'ı duymuş, HÜDA PAR'ı tanımıştı. Fakat geldiğimiz şu 2024 yılı içerisinde 2018'in tablosu yok. 2018'de vatandaşlarımızın yüzde 80'inin HÜDA PAR'dan haberi yoktu. Şimdi yüzde 80'inden fazlası HÜDA PAR'ın hem kendisinden hem de söylemlerinden, siyasetinden haberi var. O yüzden ben inanıyorum ki Türkiye genelinde girmiş olduğumuz bu seçimlerde, önceki seçimlerde aldığımız oyları bir kaç kat arttıracağız inşallah. Saha da bunu gösteriyor. Siz bakmayın anket şirketlerine. Gittiğimiz hemen her yerde benzer tablolarla karşılaşıyoruz. Dün de Muş'ta bir vatandaşımız söyledi. Bir anket şirketinden arandığını söyledi. 0312 alan kodlu bir telefon numarasıyla arandığını söyledi vatandaş. Oyunuzu kime vereceksiniz? diye sorarken partileri saymış, vatandaş demiş ki burada bir parti eksik. Yok demiş partiler bunlar, biz bunları soruyoruz. HÜDA PAR niye yok? diye sormuş. HÜDA PAR bizim listemizde yok demiş. Bunu ilk defa duymuyoruz. Pek çok anket şirketi sanki HÜDA PAR seçimlere girmiyor, sanki HÜDA PAR bu seçimlerde aday göstermemiş, katılmayacakmış gibi ya da öyle bir parti yokmuş gibi davranıyor. Bunlar manipülatif amaçlı yapılan araştırmalar, yapılan anketlerdir. Dürüst çalışanları tenzih ediyorum, onları ayırıyorum. Ama kimin çok para verdiğine göre o parti yüksek veya düşük ya da onun istediği şekilde manipülatif sonuçlar açıklayanları milletin engin ferasetine havale ediyoruz. HÜDA PAR gümbür gümbür geliyor. İddialı olduğu yerlerde bile HÜDA PAR'ı yüzde sıfır virgül beş ile göstermeyen anket şirketleri utanacak. 31 Mart günü sandıklar açıldığında inşallah insanlar 1 Nisan sabahı haberleri okuduklarında bunlar acaba 1 Nisan şakası mı diye belki birileri düşünecek ama HÜDA PAR gerçeğiyle karşı karşıya gelecekler ve HÜDA PAR'ın bu halk tarafından tanındıkça nasıl milletin HÜDA PAR'ı bağrına bastığını herkes görecek inşallah." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55