,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C

Yapıcıoğlu: Tüm insanlarımıza hizmet etmek konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız

Yapıcıoğlu: Tüm insanlarımıza hizmet etmek konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız
Diyarbakır Dernekleri Federasyonu ziyaretinde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "tüm insanlarımıza hizmet etmek konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız." dedi.

Diyarbakır Dernekleri Federasyonu ziyaretinde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Ölçümüz sadece partimizin rozetini takanların sorunlarıyla ilgilenmek diğerleriyle ilgilenmemek, onlara farklı davranmak değildir. İnşallah tüm insanlarımıza hizmet etmek konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberinde partisinin genel başkan yardımcılarından Abdullah Aslan ve Mahmut Şahin ile birlikte DİYARDEF Genel Başkanı İbrahim Yalçıntepe ve dernek yönetimini ziyaret etti.

"Vatandaşımızın her derdiyle dertlenmek zorundayız"

Ziyarette konuşan Yapıcıoğlu, "Milletin tamamını büyük bir aile gibi düşünün. Birileri çıkmış 'Ben hizmete talibim' diyor. Hizmete talip olan birisi millete tepeden bakmaz, işi hizmettir. Bizim de işimiz hizmettir. Bunu yapmaya gayret sarf edeceğiz. Ne kadar yapabiliriz, imkânlarımız neye el verir, gücümüz neye yeter bilmiyoruz. Ancak vazifemiz; her işi vatandaşın istediği şekilde sonuçlandırmak olmasa da, ona güç yetiremezsek de her derdiyle ilgilenmek zorundayız. Hedef bu, gaye bu." diye konuştu.

"Önemli olan söylediğimiz şeylerin doğru olması, hakikate hizmet etmesidir"

Siyasetteki üslup ile ilgili de şikâyetçi olduklarını, üslubun kutuplaştırıcı olduğunu ve bunu doğru bulmadıklarını kaydeden Yapıcıoğlu, "Bize çok saldırılar oldu ama biz üslubumuzu bozmamak için gayret içerisinde olduk. Biz yine hakkı, doğru bildiklerimizi söyleyeceğiz. Sözü yükseltmenin, değerli şeyler söylemenin kavgasını veriyoruz. Basit şeyler söyleyip sanki çok önemli şeyler söylüyormuş gibi görüntü vermektense değerli şeyleri söylemeyi tercih ediyoruz. Önemli olan söylediğimiz şeylerin doğru olması ya da hakikate hizmet etmesidir. İnşallah bunu yapacağız. Bunu yapınca inanıyorum ki millet de bunu görecek. Milletin dikkatini üzerine çekmeye çalışanların devri bu şekilde biter diye ümit ediyoruz. Kim kendi menfaati için milletin evlatlarını birbirine karşı kışkırtıyorsa o memleketin her ferdine düşmanlık etmiştir." şeklinde konuştu.

"Siyasette ve toplumsal ilişkilerde kaliteyi yükseltmeye, kardeşlik tohumları ekmeye devam edeceğiz"

İstanbul milletvekili olmak bir yönüyle memleketin dört bir tarafına hitap etmeyi gerektirdiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"İlk gün yola çıktığımızda bir partimizin olduğunu ancak partizanlık yapmayacağımız söyledik. Ölçümüz sadece partimizin rozetini takanların sorunlarıyla ilgilenmek, diğerleriyle ilgilenmemek, onlara farklı davranmak değildir. İnşallah tüm insanlarımıza hizmet etmek konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gittiğimiz yerlere de iyilik, güzellik, kardeşlik tohumlarını ekip onları büyüteceğiz inşallah. Kem söz söyleyenlere de çok gerektiğinde belki cevap vereceğiz ama yine üslubumuzu bozmadan bunu yapacağız. İyi söz söyleyen kişi kim olursa olsun kimliğine bakmadan doğru olanı destekleyeceğiz. Yanlış da kimden gelirse gelsin ona karşı geleceğiz. Bu duruş, bu üslup yayılırsa inanıyoruz ki, iktidarıyla muhalefetiyle, siyasetçisiyle esnafıyla, sokaktaki vatandaştan kravatlı memura kadar herkes kazanacak diye düşünüyoruz. İnşallah hem siyasette hem de toplumsal ilişkilerde kaliteyi yükseltmek, kardeşliği pekiştirmek, aramızda sevgi ve merhameti yaymak, dayanışmayı güçlendirmek için üzerimize düşeni yaptıktan sonra başkası yapmasa da onun da yapması için hikmetli bir yol, uygun bir dille yapması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55