,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 20 °C

Yapıcıoğlu: Tahriklere kapılmadan çalışmalarımıza devam edelim

Yapıcıoğlu: Tahriklere kapılmadan çalışmalarımıza devam edelim
Partisinin Esenler'deki seçim standını ziyareti sonrasında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, tahrik ve provokasyonlara gelmeden çalışmaların sürdürülmesini istedi.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte partisinin Esenler Dörtyol'da bulunan seçim standını ziyaret etti.

Yoğun bir teveccüh ile karşılanan Yapıcıoğlu, vatandaşlarla hasbihal ederek fotoğraf çekmek isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

Alanda bulunan diğer siyasi partilerin stantlarını ziyaret eden Yapıcıoğlu, ardından partisinin seçim standına geçerek burada bir konuşma gerçekleştirdi.

Tahriklere kapılmayan duruşun insanları birbirine karşı kışkırtmaya çalışanların heveslerini kursaklarında bırakacağını belirten Yapıcıoğlu, "Kardeşlerim, bacılarım! Son birkaç gün, 4 gün sonra çalışmaları bitireceğiz. 4 gün sonra bu saatlerde artık herkes evlerine çekilecek ve yaptığımız çalışmaların meyvelerini gözlemleyeceğiz. Bakalım pazar günü sandıktan ne çıkacak. İnşallah bu son 4 günü de olabilecek en iyi şekilde değerlendirelim. Çalışma yapabileceğimiz son saate kadar çalışmalarımızı yapalım. Sükûnet, barış içerisinde tahriklere kapılmadan, provokasyona gelmeden milletimizin, memleketimizin selametini düşünerek, onu muhafaza ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu duruşunuz, bu sükûnetiniz memleketi kaotik bir ortama sürüklemeye çalışan, insanlarımızı birbirine karşı kışkırtmaya çalışan insanların heveslerini kursaklarında bırakacaktır." dedi.

"Tahrik ve provokasyonlara gelmeden çalışmalarımız sürdürelim"

Yapıcıoğlu, "Pazar günü akşam sandıklar açıldığında milleti kışkırtan, birbirine karşı kamplara bölüp çatıştırmaya çalışan insanların, bu oyunlarının sonuç itibarıyla bir işe yaramadığını milletçe göreceğiz. Bize düşen çalışmaktır. Biz kendi işimizi yapalım, Allah'ın işine karışmayalım. Kendi işimizi hakkıyla yaptıktan sonra Rabbimizin bizim için takdir ettiği ne ise öpüp başımıza koyarız. Biz inanıyoruz ki; Allah daima iyilerle, doğrularla beraberdir. Rabbim çalışmalarımızı zayi etmeyecektir, bundan eminim. 3-5 oy fazla almak için yalan haber yapanlar, milleti aldatanlar, birbirine karşı kışkırtanların bugün yaptıkları uzun vadede ayaklarına dolanacaktır. Tüm kardeşlerimden istirhamım provokasyona gelmemeleridir. Gündemimizi de başkalarının belirlemesine izin vermeyelim. Bizim bir gündemimiz var. İnşallah önümüzdeki pazar günü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ikinci seçiminde tekrar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bir daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz." diye konuştu.

"Seçim sosyal medyada değil sokakta kazanılır"

Sosyal medyaya bakıldığında birilerinin yüzde 60 ile seçimi kazandığı gibi bir algı yapıldığını hatırlatan Yapıcıoğlu, "Hiç alakasız, ilgisiz kişilerin tweetleri önünüze düşüyor. Bilgisayarlar otomatik olarak birilerin lehine tweet atıyor ya da beğeni yapıyor. Herkes şunu görecek ki, seçim sosyal medyada değil sokakta kazanılır. Biz özellikle Ramazan ayı ve sonrasında memleketi dolaştık. Deprem sonrasında seçim çalışmaları geç başladı, dar bir zamana sıkıştı. Buna rağmen dar zamanda 7 coğrafi bölgenin hemen her tarafına gittik. Sokak bir şey söylüyor. Sokağın söylediği sosyal medyanın söylediği şey değildir. Sosyal medya başka şeyler söylüyor ama sokaklar, meydanlar 'doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan' diyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55