,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

Yapıcıoğlu ile Erbakan Filistin gündemiyle bir araya geldi

Yapıcıoğlu ile Erbakan Filistin gündemiyle bir araya geldi
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'teki makamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İşgalci siyonistlerin Filistin'de gerçekleştirdiği katliamlara karşı "birlikte hareket etme" konusunda siyasi partiler arasında görüşmelerini sürdüren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü.

TBMM'deki makam odasında iki lider arasında gerçekleşen görüşmenin ardından genel başkanlar basına ortak açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Değerli Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi Gazze'de insanlık dramı yaşanıyor. Siyonist rejim zulmüne davam ediyor. Bununla ilgili Türkiye'mizde de milletimizin ve kamuoyunun ciddi bir duyarlılığı var. Milletimiz bu konuda son derece rahatsız. Bu zulme bir dikkat çekmek, bunu dünyanın, ülkenin ve insanlığının gündemine daha güçlü bir şekilde taşımak ve inşallah bu zulmün durdurulmasına vesile olmak için bir miting yapılması noktasında Başkanımız ile görüşmede bulunduk. Pazar günü İstanbul’da bütün siyasi partilerin de bu konuda hassasiyeti olan bütün kesimlerin de katılacağı bir mitingin düzenlenmesi için bir fikir alışverişinde görüşmede bulunduk. Kendilerine de bu ziyaretlerinden ve bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu görüşmemiz hayırlı neticelere vesile olur." dedi.

Daha sonra bir açıklama da HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yaptı.

Yapıcıoğlu, "Sayın Genel Başkanın da ifade ettiği gibi konu Filistin ve orada yaşanan zulüm. 1917'de işgal edildiği günden bu güne orada yaşayan Müslümanlar çok büyük bir zülüm altındalar. Son 4-5 gün saldırılar yoğunlaştı. Zulüm katmerlendi. 'Biz buna karşı birlikte ne yapabiliriz, sesimizi birleştirirsek daha gür sesimiz çıkar, daha fazla kardeşlerimize katkımız olur' düşüncesiyle bir araya geldik. İnşallah bundan sonra da oradaki kardeşlerimiz için birlikte yapabileceğimiz şeyler neyse onları birlikte yapma konusunda bir mutabakata vardık. Rabbim sonucunu hayreylesin inşallah." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55