,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2389.508
  • Dolar 32.4518
  • Euro 34.631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

Yapıcıoğlu: Ehliyet ve liyakat esasına göre milletimize hizmet edeceğiz

Yapıcıoğlu: Ehliyet ve liyakat esasına göre milletimize hizmet edeceğiz
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ergani'de katıldığı iftar programında, bugüne kadar ertelenmiş, ötelenmiş, ihmal edilmiş ne kadar hizmet varsa hepsini hayata geçireceklerini söyledi.

HÜDA PAR Ergani İlçe Teşkilatı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla iftar yemeği programı düzenledi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve HÜDA PAR Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Hasan Haksever'in selamlama konuşmasıyla başladı.

Ardından iftar yemeğine katılan kalabalığa hitapta bulunan Yapıcıoğlu, yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu.

Kararsız seçmeni ikna etmek için teşkilatına ve gönüllülerine seslenen Yapıcıoğlu, "Pazar günü sandıklara gideceğiz. Yani önümüzde çalışmak için bir gün kaldı. Biz yaklaşık 2 aydır şehir şehir, meydan meydan, köy köy dolaşıyoruz. Vatandaşlarımıza temas ediyoruz. Net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki siyasetten umudumu kesen, şimdiye kadar desteklediği partilerin yaptıklarından dolayı hayal kırıklığı yaşayan ve bu yüzden ya sandığa gitmeyecek ya da sandığa gittiğinde nasıl bir tavır takınacağı konusunda henüz kafası netleşmemiş çok sayıda insanımız var. Bu nedenle ben özellikle bu konuda kafası karışık olan kardeşlerimize şunu hatırlatmak istiyorum: Evet, hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Genel manada siyasetin bugüne kadar yaptıklarından dolayı hayal kırıklığı yaşamanızdan daha doğal bir şey yok; çünkü siyasetle ilgilenen insanların önemli bir kısmı o kadar yoğun bir şekilde görüyorlar ki neredeyse kabul etmişler, normal karşılamaya başlamışlar. Genel manada siyaset menfaat üzere dönüyor. Siyasetle uğraşanlar, bir koltuk uğruna 40 yıllık dostunu satabiliyor ya da sözünden dönebiliyor ya da bazen kuyusunu kazabiliyorlar." dedi.

"İstiyoruz ki siyaset dürüst olsun; siyaset memleket, millet, insan için yapılsın"

HÜDA PAR Belediye Başkan adaylarının tümünün harama tevessül etmeyen kişilerden oluştuğunu belirten Yapıcıoğlu, "Biz yola çıktığımız günden beri farkımızı ortaya koyduk. Biz diyoruz ki bizimki koltuk davası değil. Bizimki şu koltuğa, bu makama falankes, filankes oturacak davası değil. Biz istiyoruz ki siyaset dürüst olsun. Siyaset memleket, millet, insan için yapılsın. Bu anlayışımızla insana hizmet edecek, memlekete hizmet edecek olan kardeşlerimizi, böyle olduklarına inandığımız temiz, dürüst ve inşallah asla yanlışa düşmeyecek, asla milletin malına el uzatmayacak, harama tevessül etmeyecek kardeşlerimizi sizin karşınıza çıkardık, hepinizin tanıdığı, sizin içinizden, yıllardır bildiğiniz bir kardeşimizi buradan aday gösterdik" şeklinde konuştu.

"Ehliyet ve liyakat esasına göre milletimize el birliğiyle hizmet edeceğiz"

HÜDA PAR belediyeciliğinde milletin hizmet göreceğini söyleyen Yapıcıoğlu, "Aday gösterdiğimiz kardeşlerimizi belediye başkanı seçtirebilsek hem biz kazanacağız daha önemlisi memleketimiz kazanacak. Memleket hizmet görecek. İnşallah seçilen kardeşlerimiz millete tepeden bakmayacak. Ehliyet ve liyakat esasına göre milletimize el birliğiyle hizmet edeceğiz. Bugüne kadar ertelenmiş, ötelenmiş, ihmal edilmiş ne kadar hizmet varsa Allah'ın izniyle bir bir onları hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Daha önce denenmemişi deneyin, bu sefer HÜDA PAR deyin"

Değişim isteyenlerin HÜDA PAR'ı tercih etmelerini talep eden Yapıcıoğlu, "Evet, partilerine küstüğü için siyasetten artık bir umut beslemeyen 'böyle gelmiş, böyle gider' diyen kardeşlerime şunu söylüyorum: Kaybedeceğiniz bir şey yok. Eğer siz bu düşüncenizden dolayı sandığa gitmemezlik ederseniz, henüz bu noktaya gelmemiş insanların vereceği oylarla yine eski tas eski hamam devam edecek. Ama bir şeylerin değişmesini istiyorsanız, kaybedeceğiniz bir şey yok. Diyoruz ki daha önce denenmemişi deneyin, bu sefer HÜDA PAR deyin. Allah'ın izniyle farkı görün. Biz şuna inanıyoruz bir sefer HÜDA PAR diyen, HÜDA PAR'ın hizmet ve siyaset anlayışına, HÜDA PAR'ın yerel yönetimleri nasıl milletin hizmetine soktuğuna, milletin parasını son kuruşuna kadar nasıl millet için harcadığına şahit olanlar bir daha HÜDA PAR'dan vazgeçmeyecek. Biz kimseye gelin arkamızdan yürüyün, koşun demiyoruz. Diyoruz ki gelin hepimiz kardeşiz, hepimiz eşitiz, gelin yanımızda durun yan yana, omuz omuza birlikte yürüyelim." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55