,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Vekil Özdemir, mahalle muhtarlarıyla görüştü

Vekil Özdemir, mahalle muhtarlarıyla görüştü
Batman Milletvekili Ziver Özdemir 500 yataklı hastane bölgesindeki ve İluh deresi ıslah projesi içinde bulunan mahalle muhtarları ile görüştü.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 500 Yataklı Hastanenin yapılacağı bölge ve İluh Deresi Islah projesi içinde bulunan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada, son günlerde 500 yataklı hastanenin yapılacağı yerin değişeceği dedikodusu üzerine o bölgedeki mahalle muhtarlarının görüşme talebi olduğunu belirterek, "Bugün kendileri ile bir araya gelerek süreci değerlendirme ve kendilerini bilgilendirme fırsatı bulduk." dedi.

ziver-ozdemir-muhtarlar-001.jpg

Özdemir, girişimleri neticesinde 13 Şubat 2020 tarihinde 500 Yataklı Yeni Batman Devlet Hastanesi 2020 yılında yatırım programına alındığını hatırlatarak, "Geçen sürede 1 Kasım 2021 ve 5 Ekim 2022 tarihlerinde 2 yapım ihalesi gerçekleştirildi. İlk ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılmış olmasına rağmen firmanın tasfiye talebinde bulunmasından dolayı, 2. İhale ise geçerli tekliflerin tümünün yaklaşık maliyetin üzerinde olması nedeniyle iptal edilmişti. Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 500 yataklı hastanenin yapım ihalesinin 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacağı tarafımıza iletilmiş olup, hastanenin yapılacağı yerin değişmesi söz konusu değildir." Şeklinde konuştu.

İluh Deresi Islah Projesi içinde yer alan muhtarlar ile projenin son durumunu istişare ettiklerini dile getiren Özdemir, "1. Etap çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Özdemir, Islah projesi kapsamında kamulaştırılan alanda yapılaşma yapılmayacak yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak düzenleme yapılacaktır. Bu bölge parklar, köprüler, ulaşım aksları ile cazibe merkezi haline gelecek, yeni yapılacak 500 yataklı hastane bağlantısıyla da bütünlük sağlanacaktır. Bu iki projenin hayata geçirilmesiyle şehirimizin güneyindeki mahallelerimiz nefes almış olacaktır." dedi.

Her iki projeyi de yakından takip ettiklerini belirten Özdemir, Batman’ın her bölgesini kalkındırmanın ve hemşerilerimizin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanması için girişimlerinin devam edeceğini ifade etti.

ziver-ozdemir-muhtarlar.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55