,
  • BIST 10240.13
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 22 °C

Vali, kızının sınav heyecanına ortak oldu

Vali, kızının sınav heyecanına ortak oldu
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ilk kez sınava girecek olan kızı Sena Sude Ustaoğlu ile birlikte okul bahçesine gelerek, heyecanına ortak oldu.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, YKS'nin ilk oturumuna katılacak olan kızıyla birlikte okul bahçesine gelerek, heyecanına ortak oldu.

Bu yıl ilk defa uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) maratonu, farklı görüntülere sahne oldu. İlk kez sınava giren adaylar, aileleriyle birlikte okullara akın ettiler.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu da ilk kez sınava girecek olan kızı Sena Sude Ustaoğlu ile birlikte okula geldi. Merkez Taş Mahallesi'nde bulunan Bitlis Lisesine sınava girecek kızıyla birlikte gelen Ustaoğlu, aileler ve öğrencilerle sohbet ederek, onlara moral vermeye çalıştı.

Adayların sınav salonuna alınmasıyla birlikte Ustaoğlu, kızıyla vedalaşarak kendisine başarılar diledi. Daha sonra Ustaoğlu, okul bahçesinde oturarak, ailelerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyen Ustaoğlu, kızının heyecanına ortak olmak için okula bahçesine geldiğini belirtti.

Öğrencilerin heyecanını paylaştığını dile getiren Ustaoğlu, "Öncelikli olarak bugün sınava girecek olan yavrularımıza başarılar diliyoruz. Allah zihin açıklığı versin. Bugün kızımla birlikte onun heyecanını paylaşmak, sınava girecek diğer yavrularımızın heyecanını paylaşmak için okulun önünde onlarla beraber olduk." dedi.

"Hayat da bir sınavdır"

Hayatın da bir sınav olduğu hatırlatmasında bulunan Ustaoğlu, şunları söyledi: "İlimizde şu an tüm kamu kurum ve kuruluşları nezdinde her türlü tedbirleri aldık. Çocuklarımızın güven içerisinde sınava girmeleri noktasında gerekli tedbirleri aldık. Okullarda hiçbir sıkıntımız yok. Bunlar bizim yavrularımız, bizim geleceğimiz. Onların her türlü sonuçlarına aileler olarak saygı duymak zorundayız. Önemli olan, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz bu yavrularımızın ahlaklı, milli ve manevi değerlerine sahip birer genç olarak yetişmeleridir. Hayat da bir sınavdır. Hepsi gelip geçicidir. 'Bunlar dünyanın sonu değil.' diyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız güzel bir şekilde fazla heyecanlanmadan sınavlarına girip başarılı olacaklar." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55