Vali Kızılkaya’dan 15 Temmuz mesajı
Vali Kızılkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz 2016 tarihinde, FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi; ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, millî iradeyi ve demokrasimizi hedef alan en alçak teşebbüslerden biri olarak, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.
Bu karanlık gecede, Aziz Milletimiz sel olup meydanlara akmış; tıpkı ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de halkımız, büyük bir cesaret ve kararlılıkla darbecilere geçit vermemiştir.
Devletimiz, milletimizle omuz omuza vererek, bünyesine yıllar içinde sinsi şekilde yayılan bu hain yapıyı temizlemiş ve hukuk içerisinde hak ettiği şekilde cezalandırmıştır.
Bugün bizlere düşen en önemli görev; birbirimize daha sıkı kenetlenmek, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak ve ülkemizi daha güçlü ve müreffeh yarınlara hep birlikte taşımaktır.
Ülkemizin birliğine, dirliğine ve huzuruna kast eden tüm terör örgütlerine karşı verilen mücadelemiz; aziz milletimizin duası ve desteğiyle aynı azim, inanç ve kararlılıkla devam edecektir.
Bu duygularla, bin yıllık şüheda topraklarını, 15 Temmuz gecesi mübarek kanlarıyla sulayan, devletine, milletine, istiklaline ve iradesine sahip çıkarken şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de şükran ve minnetle yâd ediyorum.”
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.