,
  • BIST 10263.43
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 28 °C

Umut Kervanı Vakfı kurban organizasyonu ile takdir topladı

Umut Kervanı Vakfı kurban organizasyonu ile takdir topladı
Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde kurban organizasyonu gerçekleştiren Umut Kervanı Vakfı, İstanbul'da birçok gönüllüsüyle birlikte kurban kesimlerini gerçekleştirdi. Vatandaşlar verilen hizmetten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle aylardır çalışma yapan Umut Kervanı Vakfı, kurbanlarını "Umut Kervanı Kurban Organizasyonu" ile kestirmek isteyen vatandaşların vekâletlerini alarak onlarca gönüllüsüyle kurban organizasyonu gerçekleştirdi.

Onlarca gönüllüsüyle birlikte sabahın ilk ışıklarıyla kurban kesim alanında hazır bulunan vakıf yetkilileri, kurban sahipleriyle birlikte kıldıkları bayram namazı sonrasında kurban kesim işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.

Hijyen kurallarına dikkat edilerek titizlikle kesilen kurbanlar, gönüllülerin desteğiyle hızla parçalanıp kurban sahiplerine teslim edildi.

Kurban ibadetini Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla gerçekleştiren vatandaşlar, İLKHA muhabirine yaptıkları değerlendirmede verilen hizmetten memnun kaldıklarını belirttiler.

"Gönül rahatlığıyla bağış yapabiliyoruz"

Yıllardır kurban ibadetini Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiğini belirten Vedat Koçak, "Çok şükür şu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Vakfın ülke içinde ve dışındaki çalışmalarını yakından takip ettiğimiz için güvenerek ve isteyerek burada kurbanlarımızı kestirebiliyoruz, bağışlarımızı yapabiliyoruz. Can-ı gönülden, gözümüz kapalı bir şekilde bağış yapabiliyoruz çünkü yardımların gerçek manada ihtiyaç sahiplerine gittiği konusunda hem fikiriz." dedi.

"Memnuniyet çok önemli, memnun kaldığımız için Allah nasip ederse sonraki süreçte de burada olacağız"

Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla ilk defa kurban kesimini gerçekleştirdiğini dile getiren Özdemir Atik, "Hizmetten gayet memnunum, açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Arkadaşımızın vasıtasıyla yazıldım, biraz tereddütlerim vardı ama boşuna tereddüt etmişim. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Buraya sabah erkenden geldik, cemaatle namazımızı kıldık. Vakfın çok güzel ikramları oldu, hep beraber güzel bir kahvaltı yaptık. Memnuniyet çok önemli, memnun kaldığımız için Allah nasip ederse sonraki süreçte de burada olacağız." şeklinde konuştu.

"Güzel bir hizmet veriyorlar, bizde memnunuz"

Verilen hizmetten memnun olduğunu aktaran Cengiz Kılıç, "Kaç senedir burada kurbanlarımızı kestiriyoruz, böyle bir hizmetten verdikleri için Allah razı olsun. Bundan sonra da her sene kesmeyi düşünüyoruz. Güzel bir hizmet veriyorlar, bizde memnunuz. Oturuyoruz; kurbanımız kesiliyor, parçalanıyor, terazide tartılıp poşetlere konuluyor bizde poşetlerimizi alıp gidiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55