,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Umut Kervanı Diyarbakır'da kurban eti dağıtım çalışmalarına başladı

Umut Kervanı Diyarbakır'da kurban eti dağıtım çalışmalarına başladı
​Kurban Bayramı'nda kendilerine verilen vekaletler doğrultusunda kestikleri kurban etlerini hazırlayan Diyarbakır Umut Kervanı, bugün itibariyle dağıtım faaliyeti için çalışma başlattı.

"Kurbanınız Umut Olsun" sloganıyla başlattığı kurban bağışı çalışmalarıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahiplerine umut kapısı olan Diyarbakır Umut Kervanı, aldığı kurban vekaletleriyle on binlerce aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, tek hedeflerinin her sene olduğu gibi bu yıl da on binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmak olduğunu belirterek yapılan tüm çalışmalarda kendilerinden yardımlarını esirgemeyen bağışçılara ve gönüllülerine teşekkürlerini iletti.

Elelçi, "Bizlere bu mübarek günleri yaşatan rabbimize hamdolsun. Öncelikle başta mazlum coğrafyalarda yaşayan mustazaflar olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, Rabbimden hayır, afiyet ve selamet vermesini temenni ediyorum. Umut Kervanı olarak başlatmış olduğumuz kurban çalışmalarının 2'nci günündeyiz. Allah'a hamdolsun tüm gönüllülerimizle beraber bu çalışmayı coşkulu bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Gözleri yollarda olan binlerce mazlum, mağdur ve çaresiz olan insanlara kurban etini ulaştırmak için şu anda hummalı bir çalışmanın içerisindeyiz. İnşallah çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bizleri bekleyen fakir ailelerimize kurban etlerini ulaştıracağız." dedi.

Bayramın ilk günü itibariyle kurbanlarını kestiklerini ve dinlenmesi için beklettiklerini sözlerine ekleyen Elelçi, "Bugün de gelen kurban etlerini parçalayıp poşetliyoruz. İnşallah hedefimiz on binlerce eve ulaşmaktır. Zira bağışçılarımızın teveccühüyle birlikte bizlere verdikleri bu vekaletleri gözleri yollarda olan ihtiyaç sahibi ailelerimize bugünden başlamak suretiyle bayramın 4'üncü gününe kadar sürdüreceğiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Tekrardan Kurban Bayramı'nı tebrik eder; Rabbimden hayır, afiyet, selamet ve vahdet getirmesini niyaz ederim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55